Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

Sportzaal volleybal
Sportzaal volleybal
Sportzaal taekwondo
Sportzaal taekwondo
(Sport)zaal evenementen
(Sport)zaal evenementen
Sporthal hockey
Sporthal hockey
Sporthal voetbal
Sporthal voetbal
(Sport)zaal evenementen
(Sport)zaal evenementen
Sportzaal badminton
Sportzaal badminton
Sportzaal basketball
Sportzaal basketball

(Sport)Zalen

U kunt bij ons terecht voor de huur van sporthallen en sportzalen. Deze sportaccommodaties bevinden zich op verschillende locaties. De locaties zijn vanzelfsprekend uitermate geschikt voor sportbeoefening. Ze zijn ook beschikbaar voor andere doeleinden, zoals bedrijfsfeesten, informatie avonden, bijeenkomsten, rommelmarkten en concerten etc.

Sport- en recreatiecentrum De Tweesprong

Sport- en recreatiecentrum De Tweesprong te Roelofarendsveen heeft een zwembad met recreatiebad, wedstrijdbad en buitenbad, overdekte tennisbanen, squashbanen, een sporthal, een sportzaal en vergaderfaciliteiten.

De sporthal (met een grote tribune) en de sportzaal zijn uitermate geschikt voor sportgebruik. De sporthal en sportzaal hebben verenigingen en scholen als vaste gebruikers. En kunnen door iedereen op contractbasis of incidenteel gehuurd worden.

Sportzaal Kaskade

Sportzaal Kaskade is een grote sportzaal die deel uitmaakt van de Brede school Kaskade te Roelofarendsveen. De sportzaal is geschikt als trainingsfaciliteit voor diverse sporten, gymnastiek onderwijs en sportverenigingen.

Het Spant

Het Spant  in Leimuiden beschikt over een multifunctionele sporthal, sportzaal, een vergader/feestzaal en een (toneel) podium. De sportzaal en het podium zijn aan elkaar gekoppeld, zodat voor voorstellingen en concerten een prachtige theater- en concertzaal ontstaat.

Gymzaal De Meerkant

Gymzaal De Meerkant in Rijnsaterwoude is een functionele sportzaal die vooral wordt gebruikt voor gymnastiekonderwijs en lokale (sport)activiteiten.

 

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!