Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

Vergaderen combineren met sport
Vergaderen combineren met sport
Vergaderen combineren met sport
Vergaderen combineren met sport

Vergaderingen en cursussen

In De Tweesprong en in Het Spant bevinden zich ruimtes die zich uitermate lenen voor vergaderingen en cursussen. U kunt uw vergadering en cursus (voorafgaand, na afloop of in de pauze) dus goed combineren met een sportieve activiteit. Zwemmen, tennis, squash, badminton, voetbal...... alles is mogelijk. Desgewenst kunt u ook materiaal (bijvoorbeeld rackets en ballen) van ons gebruiken en kunnen wij voor een programma en/of trainer/begeleider zorgen.

Hiermee biedt De Tweesprong u een unieke mogelijkheid om werk en sport/bewegen te combineren. Door te bewegen voelen medewerkers zich fitter, herstellen ze eerder van kwaaltjes en kunnen ze het werk fysiek en ook mentaal beter aan, met minder uitval tot gevolg. Bewegen draagt dus bij aan vitale werknemers en daarmee aan een vitaal bedrijf. Dat is niet alleen onze mening, maar ook die van een deskundig instituut als het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB).

Als u cursussen geeft aan sporttrainers en sportinstructeurs, dan zjin onze accommodaties door de centrale ligging in de randstad (dicht bij de A4) helemaal een goede keuze!

Vanzelfsprekend kunnen wij een arrangement samenstellen met koffie en andere (fris)dranken, een lunch, een diner of een ontbijt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!