Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

Verjaardagsfeestje
Verjaardagsfeestje
Verjaardagsfeestje
Verjaardagsfeestje
Verjaardagsfeestje
Verjaardagsfeestje
Verjaardagsfeestje
Verjaardagsfeestje

Verjaardagsfeest voor kinderen

De Tweesprong bied uiteenlopende mogelijkheden voor een (sportief) verjaardagsfeest van uw kind! Er zijn verschillende mogelijkheden voor uiteenlopende budgetten.

Klik hier voor het aanvraagformulier verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest in zwembad 1 (zwemmen)

U komt met de jarige en zijn/haar gasten naar het zwembad en iedereen gaat lekker zwemmen en spelen. Het zwembad is leuk genoeg, dus er hoeven geen aanvullende activiteiten te worden georganiseerd. U geeft er de voorkeur aan om thuis of op een andere plaats de jarige in de schijnwerpers te zetten (en de cadeautjes te geven) en wat te drinken en te eten.

Verjaardagsfeest  in zwembad 2
(zwemmen en horeca-arrangement)

U komt met de jarige en zijn/haar gasten naar het zwembad en iedereen gaat lekker zwemmen en spelen. Het zwembad is leuk genoeg, dus er hoeven geen aanvullende activiteiten te worden georganiseerd. U wilt het zwemmen combineren met eten en drinken in De Tweesprong en de jarige daarbij in de schijnwerpers zetten. Daarom is in dit arrangement voor iedereen eten en drinken inbegrepen. De kinderen zitten aan een eigen gedekte tafel. U kunt kiezen uit twee menu's. (Desgewenst kunnen kinderen een verschillende keuze maken.) Menu A bestaat uit patat, een snack (kroket, frikandel, kipnuggets of een kaassoufflé), onbeperkt limonade, een ijsje en snoepje. Menu B bestaat uit twee lekkere (gezonde) broodjes, onbeperkt limonade, een ijsje en een snoepje. De jarige krijgt een cadeautje.

Huren van het zwembad

U wilt met de jarige en zijn/haar gasten in het zwembad een uniek feestje organiseren en daarbij exclusief gebruik maken van het zwembad. Dan is het volledig afhuren van het zwembad een optie! U kunt dit feest combineren met een toegesneden horeca-arrangement. Meer informatie over het huren van het zwembad vindt u hier.

Verjaardagsfeest in zwembad 1

*€   4,70 p.p.

Verjaardagsfeest in zwembad 2
(zwembad + eten en drinken)

*€ 12,70 p.p.

Huur zwembad

zie informatie hier

* bij 8 kinderen heeft één begeleider gratis toegang tot het zwembad.
*Word het verjaardagsfeest gevierd tijdens een halloweenparty/après ski of een ander soort feest in het zwembad, dan gelden er iets hogere tarieven.

De Tweesprong zet je met plezier in beweging!