Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles
zwemles

Zwemles bij De Tweesprong

Voordelen van zwemles bij De Tweesprong

Kleine lesgroepen
Individuele aandacht
Beperkt aantal lesgroepen die tegelijkertijd les krijgen zodat er rust in de zwemzaal is
Ouders hebben rechtstreeks zicht op de zwemzaal en de zwemles
Vaste zwemonderwijzer
Ervaringsgericht zwemonderwijs door goed opgeleide en betrokken zwemonderwijzers.
Zwemles aanpak volgens een in samenwerking met NPZ/NRZ opgesteld zwemlesplan
Warmer zwemwater dan in de meeste andere zwembaden
Diplomagarantie bij de garantiecursussen


Zwemles bij De Tweesprong

De Tweesprong leert kinderen op een eigentijdse, speelse en kindvriendelijke manier zwemmen. De Tweesprong vindt deskundige begeleiding van de kinderen en een goede communicatie naar de ouders bijzonder belangrijk. Wij bieden uw kind een veilige zwemles in een fijne en vrolijke sfeer, zodat uw kind  optimaal leert. Plezier en leren gaan hand in hand op weg naar zwemveiligheid! De Tweesprong leidt de kinderen op voor de (nationale) zwemdiploma's van
NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid): het Zwem-ABC.De Tweesprong is vanzelfsprekend een door NRZ erkend!

In De Tweesprong leert uw kind op een veilige manier en met plezier zwemmen. Dat zeggen wij niet alleen zelf, maar dat zeggen NRZ en de ouders van de deelnemers van de zwemles ook. Uit een (extern) uitgevoerd onderzoek onder de ouders van onze zwemleskinderen blijkt dat zij de zwemlessen van De Tweesprong goed beoordelen! Bij De Tweesprong kunnen kinderen op vierjarige leeftijd starten met zwemles.Bij de zwemlessen dragen kinderen zwempakjes met drijfmiddelen. Daardoor kunnen kinderen al heel snel (op een veilige manier) in diep water oefenen.

Reguliere zwemlescursus of garantiecursus van 5 maanden

In De Tweesprong heeft u de keuze voor de reguliere zwemlescursus en voor de "garantiecursus". Bij de reguliere zwemlessen heeft uw kind één keer per week gedurende 45 minuten zwemles.Kinderen hebben gemiddeld circa 42 klokuren nodig om te leren zwemmen. Bij de garantiecursussen in De Tweesprong krijgen kinderen wekelijks gedurende 2 uur zwemles. Dat betekent dat ze na circa 5 maanden al hun A-diploma kunnen halen.

Tussentijds instromen

Kinderen kunnen ook tijdens het zwemlestraject instromen (dus later dan bij de reguliere start). Tussentijds instromen is mogelijk als het kind elders al zwemleservaring heeft opgedaan. In dat geval wordt het kind uitgenodigd om een keer te komen “voorzwemmen”. Het hoofd zwemzaken kan dan bepalen op welk niveau het kind kan instromen. Tussentijds instromen is ook mogelijk als het kind in De Tweesprong recent heeft deelgenomen aan ouder en kindzwemactiviteiten of aan overlevingszwemmen voor peuters. In dat geval volstaat meestal de informatie van de betrokken zwemonderwijzer voor de plaats waar het kind in het zwemlestraject kan instromen.

Een tegemoetkoming in de kosten van Zorg en Zekerheid!

Bent u voor uw ziektekosten met een GeZZinspakket (AV-GeZZin) of AV-Totaal (vanaf 2011) verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Dan kunt u maximaal € 50,- per kind van de kosten voor zwemlessen van Zorg en Zekerheid vergoed krijgen.

Meer informatie?

U kunt meer informatie over zwemles in De Tweesprong terugvinden in ons informatieboekje. Dit boekje krijgt u als u uw kind inschrijft voor de zwemlessen. U kunt het informatieboekje ook digitaal lezen. Vanzelfsprekend kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen! Wij staan u graag (persoonlijk, telefonisch of per mail) te woord! U kunt daarvoor via een contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.


De Tweesprong zet je met plezier in beweging!