Zoeken

Menu

^ Terug naar boven ^
Menu De Tweesprong, Sport en Recreatiecentrum in de gemeente Kaag en Braassem

Zoeken

Zwemmen voor mensen met dementie

 

Waarom: Zwemmen is leuk, ontspannend en heeft een positieve uitwerking op het geheugen. Door middel van zwemmen en bewegen blijft u langer zelfstandig in uw huis en in uw omgeving. Het is natuurlijk ook erg gezellig om samen met anderen te zwemmen en als mantelzorger leert u andere mantelzorgers kennen en kunt u ervaringen delen.

Voor wie: Zwemmen voor mensen met (vermoeden) van dementie en een begeleider. Tijdens het zwemmen zijn extra vrijwilligers aanwezig en een deskundige zweminstructeur.  Samen wordt gekeken welke activiteiten het beste aansluiten.

Kosten: De kosten zijn € 10,60 per keer. Dit is inclusief toegang voor de deelnemer, toegang voor de meegekomen begeleiding en koffie/thee. 

Belangrijk: Als er geen begeleiding is die mee kan komen, dan zorgt Tom in de Buurt voor een oplossing. Neem contact op via: 088 900 4567 of mail naar team.kaagenbraassem@tomindebuurt.nl.

Wanneer:

Let op: Dinsdag 17 september is er geen les! 

Elke 1e en 3e dinsdag van de maand.

13.00 tot 13.15 uur omkleden

13.15 tot 14.00 uur Zwemmen

14.00 tot 14.30 uur Aankleden en koffie/thee in het restaurant

Inschrijven: Meer informatie en aanmelden via zwemles@sportbedrijfkaagenbraassem.nl of neem telefonisch contact op met 071 331 32 22 en vraag naar Monique.