Nieuwe kinderfeestjes!

Nieuwe kinderfeestjes!

Probeer één van onze nieuwe kinderfeestjes in 2021 met 10% korting! 

Vanaf nu zijn er verschillende nieuwe kinderfeestjes te boeken! Kom bijvoorbeeld zwemmen als een zeemeermin, snorkel of duiken! Klik hier voor alle informatie.

De opties zijn als volgt:

Zwembadfeest 

Zin in een spetterende feest? Op vrijdagavond of zondag kunt u tijdens het discozwemmen en vrijzwemmen kiezen voor het zwembadfeest. U komt met de jarige en zijn/haar gasten naar het zwembad en gaat lekker zwemmen en spelen. Het zwembad is leuk genoeg, dus er hoeven geen aanvullende activiteiten te worden georganiseerd. Het feestje is te boeken voor iedereen met een A-diploma of onder begeleiding van een volwassene die ten alle tijden bij het kind blijft. Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen! Kosten voor het zwembadfeest zijn €17,50 per persoon.


Zeemeerminfeest 

NIEUW! Altijd al eens willen zwemmen als zeemeermin? Dit is je kans! Tijdens het zeemeerminfeestje ervaar je hoe het is om een zeemeermin te zijn. Onder begeleiding van een zwemonderwijzer leer je zwemmen met monovin. Je leert bijvoorbeeld slalommen, naar een schatkist duiken of onder een mat door zwemmen. Het zeemeerminfeestje is geschikt voor kinderen in het bezit van minimaal het A-diploma. Het zeemeerminfeestje is in overleg te boeken op zaterdagmiddag tussen 13:15 en 14:00 uur. Het feestje duurt 45 minuten en is te boeken vanaf 6 deelnemers (of met minder kinderen voor het minimale tarief van 6 deelnemers). Hoe gaaf is het om met je vrienden en vriendinnen echte zeemeerminnen te zijn! De kinderen ontvangen aan het einde allemaal een zeemeermindiploma! Kosten voor het zeemeerminfeest zijn €17,50 per persoon.


Snorkelfeest 

NIEUW! Voor iedereen met minimaal het A-diploma is er het snorkelfeest! Onder begeleiding van een zwemonderwijzer leer je samen met je vrienden en vriendinnen het beste snorkelen. Het feestje start met een korte introductie over het juist zwemmen met vinnen en maskers. Je leert daarna een circuit snorkelen en iets opduiken. Het gebruik van snorkels, maskers en vinnen is inclusief. Het feestje duurt 45 minuten en is in overleg te boeken op zaterdagmiddag van 13:15 tot 14:00 uur. De kinderen ontvangen aan het einde allemaal een snorkeldiploma! Voor het feestje kun je minimaal 5 vrienden of vriendinnen uitnodigen, want dit feestje kan geboekt worden vanaf  6 deelnemers (of voor het minimale tarief van 6 deelnemers). Kosten voor het snorkelfeest zijn €17,50 per persoon.


Duikfeest 

NIEUW! In samenwerking met Duikschool DiveInC bieden wij het duikfeest aan. Tijdens het duikfeest leren kinderen kennismaken met de prachtige wereld van het duiken. Duikschool DiveInC is gevestigd in Sassenheim en en biedt kwaliteit in duiken en in het leren van duiken. ‘Duiken in je eigen tempo’ is het motto van de duikschool. Het duikfeest duurt in totaal 2 uur en wordt in overleg aangeboden op zaterdag tussen 13:15 en 15:15 uur. Het duikfeest start met een introductie over duiken in het algemeen, een stukje theorie en de materialen die je gebruikt bij het duiken. Hierna gaan de kinderen het water in en proberen zij het duiken zelf uit onder professionele begeleiding van Duikschool DiveInC. Aan het einde ontvangen alle kinderen een diploma en een sleutelhanger. Daarnaast worden er tijdens het feestje foto’s gemaakt, welke de ouders later toegestuurd krijgen. De ouders mogen mee de zwemzaal in om te kijken. Het duikfeest is een unieke beleving voor kinderen met minimaal het B-diploma en vanaf 8 jaar oud. Kosten voor het duikfeest zijn € 35,00 p.p, met een minimum van 8 deelnemers (of bij minder deelnemers voor het tarief van 8 deelnemers). Duiken is cool als je het kunt! Kom jij het met je vrienden en vriendinnen uitproberen tijdens een duikfeestje? Wie weet wil je daarna wel aansluiten bij scuba4kidz van Duikschool DiveInC!


Huren van het zwembad

Wilt u met de jarige en zijn/haar gasten in het zwembad een uniek feestje organiseren en daarbij exclusief gebruik maken van het zwembad? Of bent u met een hele grote groep? Dan is het volledig afhuren van het zwembad ook een optie! Bij het huren van het zwembad kunt u zonder andere bezoekers gebruik maken van het zwembad en haar faciliteiten. Het is standaard het zwembad af te huren inclusief één van onze professionele toezichthouders. Zelf in het bezit van een lifeguard diploma? Laat dit aan ons weten, en dan kijken wij wat er mogelijk is. Bij het huren van het zwembad is het mogelijk ook attributen bij te huren. Het huren van het zwembad is op basis van beschikbaarheid en in overleg. Neem bij interesse hierover contact op met reservering@sportbedrijfkaagenbraassem.nl.


Horeca-arrangement

Bij alle kinderfeestjes is er de mogelijkheid om een horeca-arrangement bij te boeken. Bij het horeca-arrangement is eten en drinken inbegrepen. De kinderen zitten aan een eigen gedekte tafel. U kunt kiezen uit twee menu’s. (Desgewenst kunnen kinderen een verschillende keuze maken.) Menu A bestaat uit twee lekkere (gezonde) broodjes, onbeperkt limonade, een ijsje en een snoepje. Menu B bestaat uit patat, een snack (kroket, frikandel, kipnuggets of een kaassoufflé), onbeperkt limonade, een ijsje en snoepje. De jarige krijgt natuurlijk een cadeautje!

 

Enthousiast geworden over de nieuwe kinderfeestjes? Boek snel een feestje en ontvang in 2021 nog 10% korting (exclusief horeca-arrangement)! 

Download Hier het aanvraagformulier. U kunt het ingvulde formulier mailen naar info@sportbedrijfkaagenbraassem.nl of langsbrengen bij de receptie van De Tweesprong. U ontvangt hierna van ons zsm een bevestiging van de aanvraag.

 

TOT SNEL! 

Gerelateerde berichten

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Update: Maandag 29 november 2021   Vrijdagavond heeft er een nieuwe persconferentie plaatsgevonden. Na afwachting van de definitieve richtlijnen vanuit de branche organisaties, zijn de volgende maatregelen om het verspreiden van het Corona virus tegen te gaan...

School van de week weer gestart!

School van de week weer gestart!

Vrijdag 12 november 2021 start de school van de week weer!  Iedere vrijdagavond zijn er twee scholen uit de gemeente Kaag en Braassem school van de week. Met het kaartje dat de kinderen op school ontvangen kunnen zij voor een kortingstarief komen zwemmen!  Lever het...

Sportcoach Augustus 2021

Sportcoach Augustus 2021

In augustus organiseren de sportcoaches weer verschillende sport- en beweegactiviteiten voor de jeugd uit Kaag en Braassem.Check in de afbeeldingen hieronder snel waar uw zoon of dochter aan mee kan doen deze zomervakantie. Doe bijvoorbeeld mee aan de Waterweek in...