Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Update: woensdag 1 april 2020

ALLE LOCATIES SPORTBEDRIJF KAAG EN BRAASSEM GESLOTEN VAN MAANDAG 16 MAART T/M DINSDAG 28 APRIL 2020

Naar aanleiding van de verlengde maatregelen omtrent het Coronavirus zullen alle locaties (de Tweesprong, het Spant, de Meerkant en Kaskade) van Sportbedrijf Kaag en Braassem gesloten blijven tot en met dinsdag 28 april 2020. Deze verlenging van de al bestaande maatregelen kondigden het kabinet afgelopen maandagavond aan in een persconferentie. De verlenging van de maatregelen is noodzakelijk om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Verdere berichtgeving zal volgen. Houd onze website, Facebook– en Instagram pagina in de gaten voor de actuele berichtgeving.

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze receptionist(e).

 

Update: woensdag 18 maart 2020

Nu alle accommodaties van Sportbedrijf Kaag en Braassem gesloten zijn, begrijpen we dat er veel vragen zijn. Hieronder proberen we zoveel mogelijk vragen voor u te beantwoorden:

 

In hoeverre is Sportbedrijf Kaag en Braassem bereikbaar?

Wij zijn (vooralsnog t/m 6 april 2020) enkel (beperkt) bereikbaar per mail via info@sportbedrijfkaagenbraassem.nl. Gezien de extreme omstandigheden kan het zijn dat u later een reactie op uw mail krijgt, dan dat u van ons gewend bent. Telefonisch zijn wij op dit moment niet bereikbaar. Wij houden u via onze website en Facebook- en Instagrampagina zoveel mogelijk op de hoogte.

 

Tot wanneer zijn de accommodaties gesloten?

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet besloten om de scholen, kinderopvang, horecagelegenheden en sportclubs in Nederland te sluiten. De maatregelen gelden t/m 6 april. Ook de accommodaties van het Sportbedrijf zullen vooralsnog tot deze datum gesloten zijn. Wij zullen de komende periode de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM blijven volgen en hierop anticiperen.

 

Mijn kind volgt zwemles bij zwembad De Tweesprong en beschikt over een (nog geldig) zwemlesabonnement. Kan ik dit abonnement nog gebruiken zodra het zwembad weer open gaat?

De zwemlesabonnementen die op maandag 16 maart 2020 nog geldig waren, worden op het moment dat het zwembad weer open gaat door ons verlengd met de (op dat moment nog) resterende geldigheidsduur. Dit betekent dat de gemiste zwemlessen op de leskaart worden gecompenseerd. Zo heeft u geen financieel nadeel van gemiste zwemlessen. Zodra de zwemlessen weer worden hervat zullen wij ouders/verzorgers hierover informeren. Ook de abonnementen van de kinderen die zich hebben afgemeld op vrijdag 13 of zaterdag 14 maart worden verlengd.

 

Mijn kind volgt een garantiezwemles voor het A of C diploma. Wat gaat er gebeuren?

De garantie tot het behalen van het diploma wordt behouden. Zodra het zwembad weer geopend is, wordt de lesplanning herzien.

 

Mijn kind heeft een proefzwembrief voor het A- of B diploma gekregen voor zaterdag 21 maart. Wat wordt hiermee gedaan?

Het proef- en afzwemschema wordt herzien vanaf het moment dat de accommodaties weer worden geopend.

 

Wat gebeurt er met mijn abonnement (badenkaart / ouder- en kindpas / aquasportpas)?

Alle abonnementen die op maandag 16 maart 2020 nog geldig waren, worden op het moment dat het zwembad weer open gaat door ons verlengd met de (op dat moment nog) resterende geldigheidsduur.

 

Ik heb een tennis- of squashcontract of ik huur (namens mijn verenging) op één of meerdere vaste momenten in de week het zwembad of een zaal van het Sportbedrijf. Wat wordt hiermee gedaan?

De wijze waarop wij willen omgaan met reserveringen en/of annuleringen in deze bijzondere situatie gaan wij mede af op datgene wat ons wordt ingegeven door onze branchevereniging. Die heeft aangegeven het nog te vroeg te vinden om nu compensatieregelingen af te spreken. Voor ons is dit ook een situatie van overmacht. Het kan daarom voorkomen dat wij niet kunnen annuleren en u ondanks de sluiting toch de huur in rekening brengen. De volgende brief is naar alle vaste huurders verzonden: Brief huurder – vereniging Coronavirus 24 maart 2020

Ik heb een losse tennisbaan, squashbaan of zaal gehuurd. Wat gaat hiermee gebeuren?

Op het moment dat de accommodaties weer open gaan, kunt u contact opnemen om de reservering te annuleren of verplaatsen.

 

 

Update: zondag 15 maart 2020

ALLE LOCATIES SPORTBEDRIJF KAAG EN BRAASSEM GESLOTEN VAN MAANDAG 16 MAART T/M MAANDAG 6 APRIL 2020

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet zondag besloten om alsnog de scholen, kinderopvang, horecagelegenheden en sportclubs in Nederland te sluiten. De maatregelen gelden tot en met 6 april. Minister Bruno Bruins (Volksgezondheid) en minister Arie Slob (Onderwijs) kondigden de extra maatregelen zondagmiddag op een persconferentie aan.

Deze maatregelen treffen ook Sportbedrijf Kaag en Braassem. De activiteiten in alle locaties van het Sportbedrijf (de Tweesprong, het Spant, de Meerkant en Kaskade) zullen van maandag 16 maart t/m maandag 6 april 2020 vervallen. De locaties zullen dus sluiten.

Verdere berichtgeving zal volgen. Houd onze website, Facebook– en Instagram pagina in de gaten voor de actuele berichtgeving.

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze receptionist(e).

Gerelateerde berichten

Werken bij Sportbedrijf Kaag en Braassem

Werken bij Sportbedrijf Kaag en Braassem

​Bekijk onze openstaande vacatures: Allround zwemonderwijzer (parttime) Sportbedrijf Kaag & Braassem is exploitant van sportaccommodaties in de gemeente Kaag & Braassem. Het Sportbedrijf exploiteert en beheert sportcomplex De Tweesprong, sportzaal Kaskade,...

Zwemmen met kanker

Zwemmen met kanker

In 2020 is Sportbedrijf Kaag en Braassem gestart met een nieuwe, bijzondere activiteit. Er kan wekelijks in zwembad De Tweesprong gezwommen worden door mensen met kanker. Een prachtig initiatief in samenwerking met Fysiotherapie Alkemade en het Adamas Inloophuis....

Knuffel kijklessen

Knuffel kijklessen

Tijdens de knuffel kijklessen mag ieder kind zijn/haar lievelingsknuffel meenemen naar de zwemles. Hoe leuk is dat! Alle knuffels zijn welkom tijdens de zwemlessen van 2 t/m 7 maart.   Gerelateerde berichten