Vacature Coördinator Front Office

Vacature Coördinator Front Office

Ben jij bevlogen, heb je pit en kun je een team inspireren? Dan zoeken wij jou!
 
Ons Sportbedrijf staat voor een vitaal Kaag & Braassem. Samen met jou werken aan een gezonde leefstijl. Dit doen wij door het beheren en exploiteren van (sport)accommodaties. Wij organiseren, stimuleren en faciliteren activiteiten in onze accommodaties en in de publieke ruimte. Samen met onze partners zijn wij hét kennis- en regiecentrum van de gemeente Kaag en Braassem op het gebied van sport, bewegen en ontmoeten.
 

Als coördinator front office zorg je dat de uitvoering van de werkzaamheden op jouw afdeling optimaal verlopen, efficiënt georganiseerd en van goede kwaliteit zijn. Je stuurt circa 6 medewerkers aan (vaste krachten en oproepkrachten) en draagt daarbij zorg voor een goede kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting. Je optimaliseert bestaande processen om samen met je team optimaal te kunnen werken en signaleert kansen en mogelijkheden. Tevens zijn administratieve werkzaamheden een onderdeel van de functie, waaronder de verantwoordelijkheid voor kloppende kasgelden.

Je draait zelf receptiediensten. Je bent hét voorbeeld van een klant- en servicegerichte instelling. Als coördinator front office werk je samen met de andere afdelingen van het Sportbedrijf en rapporteer je aan de Operationeel Manager.

Wij bieden jou een veelzijdige functie als coördinator met flexibele werktijden en een grote mate van zelfstandigheid bij een ambitieuze, inspirerende organisatie. Daarnaast krijg je een unieke kans om te werken in een organisatie die in ontwikkeling is naar nieuwbouw op de locatie van De Tweesprong.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Stuur jouw motivatie samen met je CV naar management@sportbedrijfkaagenbraassem.nl. 

Voor meer informatie kun je op werkdagen bellen met Ricardo de Jong (Operationeel Manager) op telefoonnummer 071 331 32 22.

Bekijk de volledige vacature hier: Vacature coördinator front office 2021

 
 

Gerelateerde berichten

Sportcoach Augustus 2021

Sportcoach Augustus 2021

In augustus organiseren de sportcoaches weer verschillende sport- en beweegactiviteiten voor de jeugd uit Kaag en Braassem.Check in de afbeeldingen hieronder snel waar uw zoon of dochter aan mee kan doen deze zomervakantie. Doe bijvoorbeeld mee aan de Waterweek in...

Zomervakantie 2021

Zomervakantie 2021

Yes, het is bijna zomervakantie (maandag 19 juli t/m zondag 29 augustus 2021)! Dat betekent zon, zwemmen, bewegen, relaxen en vooral genieten.In De Tweesprong kunt u dat allemaal. Kijk hieronder voor de openingstijden. Voor het banenzwemmen en vrijzwemmen dient u te...

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Update: Zaterdag 19 juni 2021 Weer goed nieuws! Op zaterdag 26 juni wordt de volgende stap in het openingsplan genomen. De mogelijkheden voor sporten worden verder verruimd. Bijna alle beperkingen vervallen. Er geldt nog een aantal voorwaarden:  Mondkapjes zijn niet...