Zomervakantie 2021

Zomervakantie 2021

Yes, het is bijna zomervakantie (maandag 19 juli t/m zondag 29 augustus 2021)! Dat betekent zon, zwemmen, bewegen, relaxen en vooral genieten.
In De Tweesprong kunt u dat allemaal. Kijk hieronder voor de openingstijden.

Voor het banenzwemmen en vrijzwemmen dient u te reserveren via onze website. Betaling is in De Tweesprong.

Reserveer nu

Reserveren banenzwemmen
Voor het banenzwemmen reserveert u individueel een tijdsblok van 45 minuten, zowel in de ochtend als in de avond.

Reserveren vrijzwemmen
Voor het vrijzwemmen zijn er verschillende tijdsblokken die u kunt reserveren:

– Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur binnenbad (+ buitenbad indien open)

– Maandag t/m vrijdag  van 12:15 tot 14:15 uur binnenbad (+ buitenbad indien open)

– Maandag t/m vrijdag van 14:30 tot 16:30 alleen buitenbad (indien open)

– Zondag van 10.00 tot 12.00 uur binnenbad (+ buitenbad indien open)

– Zondag van 12:15 tot 14:15 uur binnenbad (+ buitenbad indien open)

– Zondag van 14:30 tot 16:30 uur binnenbad (+ buitenbad indien open)

Per persoon dient u een tijdsblok te reserveren. Dit geld voor alle leeftijden. Komt u samen met drie kinderen (waarvan één baby), dient u vier reserveringen te maken. Dit mogen vier reserveringen op één naam zijn. U hoeft dan maar één keer een account aan te maken. Wilt u twee tijdsblokken reserveren, dient  u tweemaal entree te betalen bij aankomst.

Mocht u tijdens een tijdsblok halverwege willen aansluiten, maar lukt het niet meer om te reserveren. Dan kunt u even bellen! Wanneer er plek is, kunnen wij de reservering er nog wel voor u in zetten en bent u gewoon welkom!

Voor alle bezoekers en gebruikers van Sportbedrijf Kaag en Braassem gelden in verband met Corona diverse maatregelen. Lees vooraf waar u rekening mee dient te houden in ons Corona protocol.

Bekijk hier of het buitenbad geopend is! 

Reserveer nu

 

Check hier de zomervakantie flyer: Zomervakantie 2021 Hierin vindt u ook de openingstijden van Zwembad de Kleine Oase, informatie over de zwemlessen, het vakantietarief tennis en de sportcoach activiteiten.

We wensen iedereen een hele fijne, zonnige en mooie zomer!

Gerelateerde berichten

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Update: Maandag 29 november 2021   Vrijdagavond heeft er een nieuwe persconferentie plaatsgevonden. Na afwachting van de definitieve richtlijnen vanuit de branche organisaties, zijn de volgende maatregelen om het verspreiden van het Corona virus tegen te gaan...

School van de week weer gestart!

School van de week weer gestart!

Vrijdag 12 november 2021 start de school van de week weer!  Iedere vrijdagavond zijn er twee scholen uit de gemeente Kaag en Braassem school van de week. Met het kaartje dat de kinderen op school ontvangen kunnen zij voor een kortingstarief komen zwemmen!  Lever het...

Sportcoach Augustus 2021

Sportcoach Augustus 2021

In augustus organiseren de sportcoaches weer verschillende sport- en beweegactiviteiten voor de jeugd uit Kaag en Braassem.Check in de afbeeldingen hieronder snel waar uw zoon of dochter aan mee kan doen deze zomervakantie. Doe bijvoorbeeld mee aan de Waterweek in...