Zomervakantie 2021

Zomervakantie 2021

Yes, het is bijna zomervakantie (maandag 19 juli t/m zondag 29 augustus 2021)! Dat betekent zon, zwemmen, bewegen, relaxen en vooral genieten.
In De Tweesprong kunt u dat allemaal. Kijk hieronder voor de openingstijden.

Voor het banenzwemmen en vrijzwemmen dient u te reserveren via onze website. Betaling is in De Tweesprong.

Reserveer nu

Reserveren banenzwemmen
Voor het banenzwemmen reserveert u individueel een tijdsblok van 45 minuten, zowel in de ochtend als in de avond.

Reserveren vrijzwemmen
Voor het vrijzwemmen zijn er verschillende tijdsblokken die u kunt reserveren:

– Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur binnenbad (+ buitenbad indien open)

– Maandag t/m vrijdag  van 12:15 tot 14:15 uur binnenbad (+ buitenbad indien open)

– Maandag t/m vrijdag van 14:30 tot 16:30 alleen buitenbad (indien open)

– Zondag van 10.00 tot 12.00 uur binnenbad (+ buitenbad indien open)

– Zondag van 12:15 tot 14:15 uur binnenbad (+ buitenbad indien open)

– Zondag van 14:30 tot 16:30 uur binnenbad (+ buitenbad indien open)

Per persoon dient u een tijdsblok te reserveren. Dit geld voor alle leeftijden. Komt u samen met drie kinderen (waarvan één baby), dient u vier reserveringen te maken. Dit mogen vier reserveringen op één naam zijn. U hoeft dan maar één keer een account aan te maken. Wilt u twee tijdsblokken reserveren, dient  u tweemaal entree te betalen bij aankomst.

Mocht u tijdens een tijdsblok halverwege willen aansluiten, maar lukt het niet meer om te reserveren. Dan kunt u even bellen! Wanneer er plek is, kunnen wij de reservering er nog wel voor u in zetten en bent u gewoon welkom!

Voor alle bezoekers en gebruikers van Sportbedrijf Kaag en Braassem gelden in verband met Corona diverse maatregelen. Lees vooraf waar u rekening mee dient te houden in ons Corona protocol.

Bekijk hier of het buitenbad geopend is! 

Reserveer nu

 

Check hier de zomervakantie flyer: Zomervakantie 2021 Hierin vindt u ook de openingstijden van Zwembad de Kleine Oase, informatie over de zwemlessen, het vakantietarief tennis en de sportcoach activiteiten.

We wensen iedereen een hele fijne, zonnige en mooie zomer!

Gerelateerde berichten

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Update: Zaterdag 19 juni 2021 Weer goed nieuws! Op zaterdag 26 juni wordt de volgende stap in het openingsplan genomen. De mogelijkheden voor sporten worden verder verruimd. Bijna alle beperkingen vervallen. Er geldt nog een aantal voorwaarden:  Mondkapjes zijn niet...

Rookvrij Sportbedrijf Kaag en Braassem

Rookvrij Sportbedrijf Kaag en Braassem

Vanaf vandaag worden bij alle locaties van Sportbedrijf Kaag en Braassem Rookvrij borden opgehangen. Samen werken we aan een rookvrije generatie waarin kinderen opgroeien tot vitale volwassenen.Het rookvrij opgroeien van onze jeugd vinden wij belangrijk. Het inzetten...

Nieuwe zwembadprogrammering

Nieuwe zwembadprogrammering

Vanaf 31 augustus start het nieuwe zwembadseizoen. Daarbij gaat de nieuwe programmering van start! We starten ook weer met de aquasporten en ouder- en kindlessen!Let op: Tijden kunnen gewijzigd zijn. Ook geldt er een maximaal aantal deelnemers voor de lessen. Vooraf...