Van 9 juli t/m 21 augustus is het zomervakantie! Sportbedrijf Kaag en Braassem organiseert de hele zomer leuke activiteiten voor jong en oud! In de vakantie geldt een aangepast rooster voor Zwembad De Tweesprong, met o.a. elke dag recreatief zwemmen. Het buitenbad gaat niet open, maar bij mooi weer is het terras buiten wel geopend!

Klik hier voor de zomerflyer met de openingstijden.

Zomerabonnement: Kom in de zomervakantie onbeperkt zwemmen (recreatief zwemmen of banenzwemmen) voor maar €35,-
Het zomerabonnement is geldig van 9 juli t/m zondag 21 augustus.
Voorverkoop: koop het zomerabonnement tussen 27 juni en vrijdag 8 juli en profiteer van 10% korting!

Jeugd-combikaart: entree zwembad + limonade en een patatje of tosti voor slechts €7,50. Verkrijgbaar bij de receptie voor kinderen t/m 15 jaar.

Zwemles: alle zwemlessen gaan door! De meeste lessen zijn op de huidige tijdstippen. Indien de lestijd in de vakantie wijzigt, dan ontvangt u hiervan tijdig bericht. De lespassen worden met 2 weken verlengd.
Pingy zomersticker: Van maandag 4 t/m zaterdag 9 juli ontvangen alle leskinderen de zomersticker van Pingy bij de zwemles.

Sportcoach activiteiten: de hele zomer organiseren wij leuke gratis activiteiten voor kinderen! Klik hier voor meer informatie.

Tennissen: kom deze zomer tennissen voor maar € 14,50 per uur. De tennisbanen zijn 7 dagen per week geopend. Klik hier voor meer informatie over het huren van een tennisbaan.

We wensen iedereen een hele fijne, zonnige en mooie zomer!