Aqua Line

Aqua Line

Wilt u fitter worden, afvallen, meer leren over gezonde voeding? Of heeft u een blessure of (gewrichts)klachten waardoor u niet kunt sporten?

Dan is het lifestyleprogramma van zwembad De Tweesprong en Deli Line: Aqua Line echt iets voor u.

Wij bieden u een trainingsprogramma op maat, waarbij u 12 weken intensief wordt gecoacht. U krijgt hulp bij het afvallen, op weg naar een gezonde lifestyle. Onder begeleiding van de instructeur van De Tweesprong en de voedingsdeskundige van Deli Line gaat u aan de slag met beweging en voeding.

De Aqua Line cursus bestaat uit:

  • 12 weken Powerswim Aqua Line, elke dinsdagavond van 20:30 tot 21:15 uur
  • 12 weken onbeperkt banenzwemmen
  • Een uitgebreid intakegesprek met een voedingsdeskundige
  • 2 vervolgconsulten en tussentijdse evaluatie
  • 3 workshops/bijeenkomsten met een voedingsdeskundige en meten & wegen
  • Recepten, persoonlijke voedingsadviezen inclusief schema’s en wekelijkse mails

 

Meedoen aan Aqualine? Dit zijn de voordelen

Het voordeel van zwemmen als lichaamsbeweging is dat u het gewicht van uw eigen lichaam niet hoeft te dragen. Hierdoor worden de gewrichten minder belast.

En wist u dat zwemmen ook een ontspannende werking heeft? In het water te bewegen vermindert stress en de spierspanning verdwijnt. En net als bij andere vormen van beweging maakt u door te zwemmen het gelukshormoon endorfine aan. Een bezoekje aan het zwembad zorgt ervoor dat uw humeur een opkikker krijgt en u zich helemaal happy voelt!

Daarnaast stimuleert het groepsgevoel bij Aqua Line om wekelijks te komen en om samen extra te gaan zwemmen. De persoonlijke consulten en de bijeenkomsten helpen om uw leefstijl te verbeteren en om uw ideale gewicht te bereiken.

 

Data, kosten en aanmelden Aqualine

Op de volgende data starten cursussen:

Het tarief voor de totale Aqua Line cursus is: € 235,-. Veel verzekeraars vergoeden een groot deel vanuit de aanvullende verzekering (en gaat niet van uw eigen risico af). U kunt dit bij uw ziektekostenverzekering navragen.

Klik hier om uzelf aan te melden.