Banenzwemmen

Banenzwemmen

Banenzwemmen is ideaal om op een zelfgekozen tijdstip in uw eigen tempo te sporten. U kunt op diverse momenten in de ochtend, middag of avond bij ons terecht om uw banen te zwemmen. Voor iedereen die nog wat meer uit de zwemtraining wil halen, hebben wij gratis zwemschema’s. Deze trainingen zijn opgesteld voor diverse afstanden en niveaus, dus er is altijd een schema dat goed bij u past. Wilt u werken aan uw zwemconditie en een opbouwschema gebruiken? U kunt de zwemschema’s vinden bij binnenkomst in de zwemzaal.

Zwemtrainingen onder begeleiding van een instructeur

Wilt u zwemtrainingen volgen onder begeleiding van een instructeur? Ook dit is mogelijk! Op dinsdag kunt u tijdens Swimfit Training op een afwisselende en plezierige manier werken aan uw conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Naast conditiezwemmen wordt er ook aandacht besteed aan het verbeteren van de zwemslagen.

Benieuwd wanneer u terecht kunt voor banenzwemmen? Bekijk onze openingstijden. 

 

Volwassenenfonds

Geen geld voor een sport of culturele hobby? Haak aan bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Het volwassenenfonds betaalt de contributie en de deelnemer kan meedoen met een activiteit naar keuze. Wij bieden de volgende activiteiten aan:
– banenzwemmen ( heel jaar mogelijk, 1 x per week)
– ouder- en kindzwemmen (hele jaar mogelijk, exclusief de vakantieweken, maximaal 1 keer per week)
– B en/of C les voor volwassenen (exclusief diploma kosten)

Meer informatie? Check Gemeente Kaag en Braassem – Volwassenenfonds en ontdek of je in aanmerking komt.