Buitenbaden

Buitenbaden

Tijdens het buitenbadseizoen van begin mei t/m begin september kunt u terecht bij het heerlijke buitenbad van De Tweesprong in Roelofarendsveen. Ook levert het Sportbedrijf de toezichthouders en zwemonderwijzers voor buitenbad De Kleine Oase in Leimuiden.

 

Buitenbad De Tweesprong

Het buitenzwembad van De Tweesprong is een gezellig familiebad. Bij het zwembassin (50 tot 90 cm diep) zijn onder meer twee glijbanen en een peuterbad (15 tot 20 cm diep) aanwezig. Het zwembad is omgeven door zonneterrassen en grasvelden. Bij goede weersomstandigheden staat op het grasveld een springkussen waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

Het buitenbad is geopend bij zonnige weersomstandigheden en een aangename buiten- en watertemperatuur (beide minimaal 20 graden). Zie hieronder of vandaag het buitenbad open is.

Het buitenbad is vandaag gesloten. 

Let op: Bij een geopend buitenbad is zwemmen verdeeld in 3 tijdsblokken (2x met binnenbad, 1x alleen buitenbad). Reserveren is verplicht. 

 

Reserveer nu

 

Voor alle bezoekers en gebruikers van Sportbedrijf Kaag en Braassem gelden in verband met Corona aangepaste regels betreft veiligheid, hygiëne en routing.

Buitenzwembad De Tweesprong

 

Buitenbad De Kleine Oase

Zwembad De Kleine Oase in Leimuiden wordt beheert door de Stichting ‘Vrienden van De Kleine Oase’. Het bad wordt voornamelijk gerund door vrijwilligers. Alleen tijdens het buitenbadseizoen wordt het badpersoneel ingehuurd bij Sportbedrijf Kaag en Braassem. De accommodatie heeft 3 buitenbaden. Een peuterbad met ligweide en speelattributen, een instructiebad tot 1.20 m diep en een diep bad tot 2.00 m diep. Beide baden hebben een glijbaan en het zwemwater wordt verwarmd tot 23 graden. Rondom het instructie- en diepe bad zijn er glazen windschermen zodat het al snel warm aanvoelt. De ligweiden liggen aangrenzend van deze beide baden. Achter de ligweide van het peuterbad is er een trapveldje, zodat er ook heerlijk gevoetbald kan worden.

 

 
 
Buitenbad De Kleine Oase in Leimuiden