Garantiecurus C compleet

Garantiecursus C compleet

De C compleet cursus duurt 1,5 uur en wordt gegeven op dinsdag en vrijdag. De cursussen starten het hele jaar door. In deze les zitten doorgaans 10 leerlingen (maximaal 11).

Voor deelnemers aan de cursus geldt een diplomagarantie. U betaalt een eenmalig bedrag en hiervoor krijgt uw kind zwemles tot het C-diploma wordt behaald (exclusief afzwemkosten).

Om in aanmerking te komen voor de diplomagarantie is een minimale deelname van 90% van de lessen op de afgesproken lesdag noodzakelijk. In de zomervakantie zijn 2 extra lessen geoorloofd om te missen. Indien de diplomagarantie is vervallen moet u weer voor de lessen betalen vanaf de week na het eerste afzwem-moment voor C.

 

Vaste zwemonderwijzer

De cursus wordt door een vaste zwemonderwijzer gegeven. Alleen bij ziekte, verlof en dergelijke worden de lessen door een andere zwemonderwijzer verzorgd.

 

Tarief garantiecursus C compleet

De kosten voor deze cursus vind u op de tarievenpagina (zie knop hiernaast). Dit bedrag is exclusief de (bijkomende) afzwemkosten (ook te vinden op de tarievenpagina).

 

Aanmelden

U kunt uw kind opgeven als uw kind het B diploma heeft behaald. De cursussen starten het hele jaar door. Voor vragen, meer informatie of het aanmelden van uw zoon/dochter kunt u contact opnemen met de receptie.

Zorg en Zekerheid - Kinderen zwemmen (gratis en) met korting

Een tegemoetkoming in de kosten van Zorg en Zekerheid!

Bent u voor uw ziektekosten met een GeZZinspakket (AV-GeZZin) of AV-Totaal verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Dan kunt u maximaal € 50,- per kind van de kosten voor zwemlessen van Zorg en Zekerheid vergoed krijgen.