Feesten en partijen

Sportbedrijf Kaag en Braassem is met al haar faciliteiten uitermate geschikt voor feesten en partijen. Zeker als u het feest (deels) een sportief karakter wil geven in de vorm van bijvoorbeeld een tennistoernooi, zaalvoetbal of door gewoon te genieten van het zwembad. Het Sportbedrijf biedt ook prima mogelijkheden voor scholen: zowel voor de hele school of als examenfeest of afscheidsfeest van de basisschool. Aanvragen mogen gemaild worden naar reservering@sportbedrijfkaagenbraassem.nl

 

Sportieve bedrijfsuitjes

Bij onze sportaccommodaties kunt u het nuttige met het aangename combineren door voor uw bedrijfsuitje te kiezen voor een sportieve activiteit. Er zijn mogelijkheden voor ieder budget. Er zijn verschillende mogelijkheden, denk aan een toernooivorm, een clinic met een instructeur of gewoon lekker recreatief. Vanzelfsprekend is het mogelijk zo’n sportief bedrijfsuitje te combineren met een passend horeca-arrangement.

 

Sportarrangementen voor medewerkers

Bewegen draagt bij aan vitale werknemers en daarmee aan een vitaal bedrijf. Helaas schiet sporten er vanwege tijdgebrek snel bij in. Als werkgever kunt u uw personeel eenvoudig stimuleren meer te sporten met onze sportarrangementen voor medewerkers.

 

Vergaderlocatie en locatie voor cursussen

Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in de gemeente Kaag en Braassem? In De Tweesprong in Roelofarendsveen en in Het Spant in Leimuiden bevinden zich ruimtes die zich uitermate goed lenen als vergaderlocatie en locatie voor cursussen. Het is ook mogelijk om uw vergadering of cursus te combineren met een sportieve activiteit. Zwemmen, tennis, squash, badminton, voetbal… alles is mogelijk.

Meer informatie over De Tweesprong
Meer informatie over Het Spant

 

Bedrijfs-, verenigings-, familie- en schoolfeesten

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsfeest, familiefeest of schoolfeest? De (sport)zalen van Sportbedrijf Kaag en Braassem hebben hiervoor toegeruste zalen. Zoekt u een grote feestzaal… dan kunt u de grotere sportzalen van Het Spant en De Tweesprong (deels) laten inrichten als feestzaal.

Meer informatie over De Tweesprong
Meer informatie over Het Spant

 

Congressen, markten en evenementen

De sport- en tennishallen zijn natuurlijk in eerste instantie ingericht voor sport. Maar ze zijn echter ook bijzonder goed te gebruiken voor concerten, (rommelmarkten), congressen, shows, beurzen en dergelijke.

 

Reclame en sponsoring

De sporthal is altijd op zoek naar sponsoren. Sportbedrijf Kaag en Braassem wil de lokale verenigingen tegen aanvaardbare tarieven gebruik laten maken van de sportzalen. Als sponsor toont u uw maatschappelijke betrokkenheid.

Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals het plaatsen van een reclamebord, of het sponsoren van een specifiek evenement of een sheet in één van onze narrowcasting systemen. In de sporthallen komen bezoekers uit heel Nederland, waardoor uw sponsoring een groot bereik heeft.

Nieuwsgierig geworden naar de sponsormogelijkheden? Neem dan contact met ons op.