Zeemeerminfeest

Vier een zeemeerminfeest in Zwembad De Tweesprong

Altijd al eens willen zwemmen als een zeemeermin? Laat je droom uitkomen met een zeemeerminfeest! Onder begeleiding van een instructeur leer je samen met je vrienden/vriendinnen zwemmen als een echte zeemeermin. Zeemeerminfeest is voor kinderen met minimaal diploma B. Voor het feestje kun je minimaal 5 vrienden of vriendinnen uitnodigen, want dit feestje kan geboekt worden vanaf  6 deelnemers (of voor het minimale tarief van 6 deelnemers). Kosten voor het zeemeerminfeest zijn €19,70 per persoon, inclusief het gebruik van materiaal.
Een zeemeerminfeest is mogelijk op zaterdag van 11.45 – 12.30 uur. Andere dagen en tijden zijn alleen mogelijk in overleg.

Je kunt een kinderfeestje aanvragen door het aanvraagformulier hieronder te downloaden en te sturen naar info@sportbedrijfkaagenbraassem.nl.

Klik hier voor het aanvraagformulier kinderfeest zwembad

Benieuwd naar onze andere mogelijkheden voor kinderfeestjes? Klik hier.

Horeca-arrangement

Bij alle kinderfeestjes is er de mogelijkheid om een horeca-arrangement bij te boeken. Bij het horeca-arrangement is eten en drinken inbegrepen. De kinderen zitten aan een eigen gedekte tafel. U kunt kiezen uit twee menu’s. (Desgewenst kunnen kinderen een verschillende keuze maken.)
Menu A bestaat uit twee lekkere (gezonde) broodjes, onbeperkt limonade, een ijsje en een snoepje.
Menu B bestaat uit patat, een snack (kroket, frikandel, kipnuggets of een kaassoufflé), onbeperkt limonade, een ijsje en snoepje.

Tarieven

Zeemeerminfeest *€ 19,70 p.p.
Horeca- arrangement* € 9,60 p.p.

* Tarieven voor 2024. Deze kunnen jaarlijks wijzigen.

Sportcoach banner