Kinderfeestjes

Zwembadfeest tijdens recreatief zwemmen in Zwembad De Tweesprong

Zin in een spetterend feest? Op vrijdagavond of zondag kunt u tijdens het discozwemmen en recreatief zwemmen kiezen voor het zwembadfeest. U komt met de jarige en zijn/haar gasten naar het zwembad en gaat lekker zwemmen en spelen. Het feestje is te boeken voor iedereen met een A-diploma of onder begeleiding van een volwassene die ten alle tijden bij het kind blijft. Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen!
Kosten voor het zwembadfeest zijn €6,00 per persoon.

U kunt een kinderfeestje aanvragen door het aanvraagformulier hieronder te downloaden en te sturen naar info@sportbedrijfkaagenbraassem.nl.

Klik hier voor het aanvraagformulier kinderfeest zwembad

Klik hier voor een overzicht van alle kinderfeestjes bij Sportbedrijf Kaag en Braassem.

Horeca-arrangement

Bij alle kinderfeestjes is er de mogelijkheid om een horeca-arrangement bij te boeken. Bij het horeca-arrangement is eten en drinken inbegrepen. De kinderen zitten aan een eigen gedekte tafel. U kunt kiezen uit twee menu’s: (Desgewenst kunnen kinderen een verschillende keuze maken.)
Menu A bestaat uit twee lekkere (gezonde) broodjes, onbeperkt limonade, een ijsje en een snoepje.
Menu B bestaat uit patat, een snack (kroket, frikandel, kipnuggets of een kaassoufflé), onbeperkt limonade, een ijsje en snoepje.
Het horeca arrangement kost: € 9,60 per persoon

Tarieven

Zwembadfeest *€ 6,00 p.p.
Zwembadfeest + horeca – arrangement€ 15,60 p.p.

* Bij 8 kinderen heeft één begeleider gratis toegang tot het zwembad.
* Wordt het verjaardagsfeest gevierd tijdens een Halloween-, Après ski-, Tropcial party of een ander soort feest in het zwembad, dan gelden er iets hogere tarieven.
* Tarieven voor 2024. Deze kunnen jaarlijks wijzigen.

Sportcoach banner