Zwemmen

Zwemmen

Zwembad De Tweesprong heeft een gezellige en overzichtelijke zwemzaal met een 25-meterbad (met beweegbare vloer), een recreatiebad en een peuterbad. Ook heeft De Tweesprong een buitenbad met ligweide en speeltoestellen. Hieronder vindt u een overzicht van alle zwemactiviteiten.

Bij De Tweesprong kunt u op 14 momenten in de ochtend, middag of avond terecht om baantjes te komen zwemmen.
Lees verder

Recreatief zwemmen

Kom op zondag gezellig met het hele gezin recreatief zwemmen in ons verwarmde recreatiebad en 25-meterbad. In de zomermaanden is ook het buitenbad geopend. Tijdens de schoolvakanties kunt u dagelijks bij ons terecht.

Lees verder

Zwemlessen

Is uw kind 4 jaar of ouder? Geef uw kind dan op voor zwemlessen bij De Tweesprong. Wij bieden zwemlessen in kleine groepjes met vaste zwemonderwijzers. Plezier en leren gaan hand in hand, samen nemen we uw kind mee op weg naar zwemveiligheid.

Lees verder

Aquasporten

In De Tweesprong kunt u deelnemen aan allerlei aquasporten. De Swimfit trainingen in de ochtenden hebben een wat meer recreatief karakter. De Powerswim trainingen in de avond zijn nog iets uitdagender/sportiever. Bij alle activiteiten staan lekker bewegen (op het eigen niveau), vitaliteit en gezelligheid centraal.

Lees verder

Ouder- en kindzwemmen

U kunt op dinsdag, woensdag en vrijdag bij ons ouder- en kindzwemmen. Een spetterend leuke activiteit om samen met uw kind te doen! We beginnen om 09.15 uur met babyzwemmen (12 weken tot 1 jaar), om 09.45 uur start het peutersurvival (2,5 tot 4 jaar) en om 10.15 uur bent u van harte welkom bij het peuterzwemmen (1 tot 2,5 jaar).

Lees verder 

Zwangerschapszwemmen

Iedere woensdagavond van 19:30 tot 20.15 uur kunnen alle zwangere vrouwen bij ons terecht voor een speciaal moment zwangerschapszwemmen onder leiding van een deskundige instructrice. Drink na afloop van de les gezellig een kop koffie/thee in de horeca!

Lees verder

Zwemmen met kanker

Wanneer je kanker hebt (gehad) is zwemmen of kleine bewegingen in het water, onder begeleiding van een fysiotherapeut, een fijne manier om weer conditie op te bouwen en te ontspannen. Het zwembad van De Tweesprong is iedere dinsdag van 13.00 – 13.45 uur enkel toegankelijk voor mensen geconfronteerd met kanker.

Lees verder

Zwemmen met dementie

Bewegen is belangrijk voor iedereen, ook voor mensen met dementie. Elke eerste en derde vrijdag van de maand kunnen mensen (met een vermoeden van) dementie samen met hun begeleider/mantelzorger komen zwemmen.

Lees verder

Buitenbad

Tijdens het buitenbadseizoen van begin mei t/m begin september kunt u terecht bij het heerlijke buitenbad van De Tweesprong in Roelofarendsveen. Ook levert het Sportbedrijf de toezichthouders en zwemonderwijzers voor buitenbad De Kleine Oase in Leimuiden.

Lees verder

Zorg en Zekerheid - Kinderen zwemmen (gratis en) met korting

Een tegemoetkoming in de kosten van Zorg en Zekerheid!

Bent u voor uw ziektekosten met een GeZZinspakket (AV-GeZZin) of AV-Totaal verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Dan kunt u maximaal € 50,- per kind van de kosten voor zwemlessen van Zorg en Zekerheid vergoed krijgen.