Zwembad afhuren

Huur Zwembad De Tweesprong af!

Zin in een spetterend feest? Huur het zwembad af en organiseer een uniek feestje waarbij u exclusief gebruik kunt maken van het zwembad. Het zwembad is helemaal voor jou en je vrienden alleen! Bij het afhuren van het zwembad zijn 2 toezichthouders inbegrepen, een groot opblaasobject en muziek naar keuze. Banden, matten en/of ander klein materiaal op aanvraag. Er is geen minumum of maximum aantal deelnemers.

Heb je een EHBO certificaat + zwemmend-redden certificaat, dan is er een gereduceerd tarief mogelijk. Geef dit aan bij jouw aanvraag.

Interesse in het huren van het zwembad? Neem contact op met de afdeling reserveringen via reservering@sportbedrijfkaagenbraassem.nl.

Horeca-arrangement

Bij alle kinderfeestjes is er de mogelijkheid om een horeca-arrangement bij te boeken. Bij het horeca-arrangement is eten en drinken inbegrepen. De kinderen zitten aan een eigen gedekte tafel. U kunt kiezen uit twee menu’s. (Desgewenst kunnen kinderen een verschillende keuze maken.)
Menu A bestaat uit twee lekkere (gezonde) broodjes, onbeperkt limonade, een ijsje en een snoepje.
Menu B bestaat uit patat, een snack (kroket, frikandel, kipnuggets of een kaassoufflé), onbeperkt limonade, een ijsje en snoepje.

Tarieven

Zwembad afhuren *€ 254,40 per uur (inclusief 2 toezichthouders, groot opblaasobject, muziek naar keuze)
Horeca- arrangement € 9,60

* Tarieven voor 2023. Deze kunnen jaarlijks wijzigen.

Sportcoach banner