Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Het kinderfeestje van uw kind is gegarandeerd een succes als u deze bij Sportbedrijf Kaag en Braassem viert! Er zijn verschillende mogelijkheden voor uiteenlopende budgetten. Voor ieder wat wils! Bezorg uw kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze kinderfeestjes.

U kunt een kinderfeestje aanvragen door het aanvraagformulier hieronder te downloaden en te sturen naar info@sportbedrijfkaagenbraassem.nl.

Klik hier voor het aanvraagformulier kinderfeest zwembad


Zwembadfeest 

Zin in een spetterende feest? Op vrijdagavond of zondag kunt u tijdens het discozwemmen en vrijzwemmen kiezen voor het zwembadfeest. U komt met de jarige en zijn/haar gasten naar het zwembad en gaat lekker zwemmen en spelen. Het zwembad is leuk genoeg, dus er hoeven geen aanvullende activiteiten te worden georganiseerd. Het feestje is te boeken voor iedereen met een A-diploma of onder begeleiding van een volwassene die ten alle tijden bij het kind blijft. Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen! Kosten voor het zwembadfeest zijn €5,50 per persoon.


Zeemeerminfeest 

NIEUW! Altijd al eens willen zwemmen als zeemeermin? Dit is je kans! Tijdens het zeemeerminfeestje ervaar je hoe het is om een zeemeermin te zijn. Onder begeleiding van een zwemonderwijzer leer je zwemmen met monovin. Je leert bijvoorbeeld slalommen, naar een schatkist duiken of onder een mat door zwemmen. Het zeemeerminfeestje is geschikt voor kinderen in het bezit van minimaal het A-diploma. Het zeemeerminfeestje is in overleg te boeken op zaterdagmiddag tussen 13:15 en 14:00 uur. Het feestje duurt 45 minuten en is te boeken vanaf 6 deelnemers (of met minder kinderen voor het minimale tarief van 6 deelnemers). Hoe gaaf is het om met je vrienden en vriendinnen echte zeemeerminnen te zijn! De kinderen ontvangen aan het einde allemaal een zeemeermindiploma! Kosten voor het zeemeerminfeest zijn €17,50 per persoon.


Snorkelfeest 

NIEUW! Voor iedereen met minimaal het A-diploma is er het snorkelfeest! Onder begeleiding van een zwemonderwijzer leer je samen met je vrienden en vriendinnen het beste snorkelen. Het feestje start met een korte introductie over het juist zwemmen met vinnen en maskers. Je leert daarna een circuit snorkelen en iets opduiken. Het gebruik van snorkels, maskers en vinnen is inclusief. Het feestje duurt 45 minuten en is in overleg te boeken op zaterdagmiddag van 13:15 tot 14:00 uur. De kinderen ontvangen aan het einde allemaal een snorkeldiploma! Voor het feestje kun je minimaal 5 vrienden of vriendinnen uitnodigen, want dit feestje kan geboekt worden vanaf  6 deelnemers (of voor het minimale tarief van 6 deelnemers). Kosten voor het snorkelfeest zijn €17,50 per persoon.


Duikfeest 

NIEUW! In samenwerking met Duikschool DiveInC bieden wij het duikfeest aan. Tijdens het duikfeest leren kinderen kennismaken met de prachtige wereld van het duiken. Duikschool DiveInC is gevestigd in Sassenheim en en biedt kwaliteit in duiken en in het leren van duiken. ‘Duiken in je eigen tempo’ is het motto van de duikschool. Het duikfeest duurt in totaal 2 uur en wordt in overleg aangeboden op zaterdag tussen 13:15 en 15:15 uur. Het duikfeest start met een introductie over duiken in het algemeen, een stukje theorie en de materialen die je gebruikt bij het duiken. Hierna gaan de kinderen het water in en proberen zij het duiken zelf uit onder professionele begeleiding van Duikschool DiveInC. Aan het einde ontvangen alle kinderen een diploma en een sleutelhanger. Daarnaast worden er tijdens het feestje foto’s gemaakt, welke de ouders later toegestuurd krijgen. De ouders mogen mee de zwemzaal in om te kijken. Het duikfeest is een unieke beleving voor kinderen met minimaal het B-diploma en vanaf 8 jaar oud. Kosten voor het duikfeest zijn € 35,00 p.p, met een minimum van 8 deelnemers (of bij minder deelnemers voor het tarief van 8 deelnemers). Duiken is cool als je het kunt! Kom jij het met je vrienden en vriendinnen uitproberen tijdens een duikfeestje? Wie weet wil je daarna wel aansluiten bij scuba4kidz van Duikschool DiveInC!


Huren van het zwembad

Wilt u met de jarige en zijn/haar gasten in het zwembad een uniek feestje organiseren en daarbij exclusief gebruik maken van het zwembad? Of bent u met een hele grote groep? Dan is het volledig afhuren van het zwembad ook een optie! Bij het huren van het zwembad kunt u zonder andere bezoekers gebruik maken van het zwembad en haar faciliteiten. Het is standaard het zwembad af te huren inclusief één van onze professionele toezichthouders. Zelf in het bezit van een lifeguard diploma? Laat dit aan ons weten, en dan kijken wij wat er mogelijk is. Bij het huren van het zwembad is het mogelijk ook attributen bij te huren. Het huren van het zwembad is op basis van beschikbaarheid en in overleg. Neem bij interesse hierover contact op met reservering@sportbedrijfkaagenbraassem.nl.


Horeca-arrangement

Bij alle kinderfeestjes is er de mogelijkheid om een horeca-arrangement bij te boeken. Bij het horeca-arrangement is eten en drinken inbegrepen. De kinderen zitten aan een eigen gedekte tafel. U kunt kiezen uit twee menu’s. (Desgewenst kunnen kinderen een verschillende keuze maken.) Menu A bestaat uit twee lekkere (gezonde) broodjes, onbeperkt limonade, een ijsje en een snoepje. Menu B bestaat uit patat, een snack (kroket, frikandel, kipnuggets of een kaassoufflé), onbeperkt limonade, een ijsje en snoepje. De jarige krijgt natuurlijk een cadeautje!

 

Tarieven

Keuze verjaardagsfeest Tarieven
Zwembadfeest  *€ 5,50 p.p.
Snorkel- en zeemeerminfeest  *€ 17,50 p.p.
Duikfeest  *€ 35,00 p.p.
Horeca- arrangement   *€ 8,30 p.p.
Verjaardagsfeest in zwembad (huur zwembad) Klik hier

* Bij 8 kinderen heeft één begeleider gratis toegang tot het zwembad.
* Wordt het verjaardagsfeest gevierd tijdens een Halloween-, Après ski-, Tropcial party of een ander soort feest in het zwembad, dan gelden er iets hogere tarieven.
* Tarieven voor 2021. Deze kunnen jaarlijks wijzigen.

 

Springkussen

Een feest extra gaaf maken?  Huur het springkussen! Spring en lach je gek! Leuk voor de kinderen om heerlijk uit hun dak te gaan met springen op het springkussen. Het springkussen is zowel binnen als buiten te gebruiken.

U kunt het springkussen dagelijks huren (7 dagen per week!). Reserveer het springkussen bij de receptioniste (071) 331 32 22 of neem per mail contact met ons op.

Tarief:          1 dag   € 100,-          2 dagen     € 175,-          (borg € 50,-)