Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Het kinderfeestje van uw kind is gegarandeerd een succes als u deze bij Sportbedrijf Kaag en Braassem viert! Er zijn verschillende mogelijkheden voor uiteenlopende budgetten. Voor ieder wat wils! Bezorg uw kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze kinderfeestjes.

U kunt een kinderfeestje aanvragen door het aanvraagformulier hieronder te downloaden en te sturen naar info@sportbedrijfkaagenbraassem.nl.

Klik hier voor het aanvraagformulier kinderfeest zwembad

 

Mogelijkheden:

 

Zwembadfeest tijdens recreatief zwemmen

 

Zwembad afhuren

 

Snorkelfeest

 

Zeemeerminfeest

 

Duikfeest

 

Gymfeest

 

 

Horeca-arrangement in De Tweesprong

Bij alle kinderfeestjes (in De Tweesprong) is het mogelijk om een horeca-arrangement bij te boeken. Bij het horeca-arrangement is eten en drinken inbegrepen. De kinderen zitten aan een eigen gedekte tafel. U kunt kiezen uit twee menu’s. (Desgewenst kunnen kinderen een verschillende keuze maken.) Menu A bestaat uit twee lekkere (gezonde) broodjes, onbeperkt limonade, een ijsje en een snoepje. Menu B bestaat uit patat, een snack (kroket, frikandel, kipnuggets of een kaassoufflé), onbeperkt limonade, een ijsje en snoepje.

 

Tarieven

Keuze verjaardagsfeestTarieven
Zwembadfeest *€ 6,00 p.p.
Snorkel- en zeemeerminfeest (minimaal 6 kinderen) *€ 19,70 p.p.
Duikfeest (minimaal 8 kinderen) *€ 36,65 p.p.
Horeca- arrangement De Tweesprong  *€ 9,60 p.p. (exl. zwemmen)
Verjaardagsfeest in zwembad (huur zwembad) € 254,40
Gymfeestafhankelijk van de locatie

* Bij 8 kinderen heeft één begeleider gratis toegang tot het zwembad.
* Wordt het verjaardagsfeest gevierd tijdens een Halloween-, Après ski-, Tropcial party of een ander soort feest in het zwembad, dan gelden er iets hogere tarieven.
* Tarieven voor 2024. Deze kunnen jaarlijks wijzigen.

 

Springkussen

Een feest extra gaaf maken?  Huur het springkussen! Spring en lach je gek! Leuk voor de kinderen om heerlijk uit hun dak te gaan met springen op het springkussen. Het springkussen is zowel binnen als buiten te gebruiken.

U kunt het springkussen dagelijks huren (7 dagen per week!). Reserveer het springkussen bij de receptioniste (071) 331 32 22 of neem per mail contact met ons op.

Tarief:          1 dag   € 100,-          2 dagen     € 175,-          (borg € 50,-)

 

Sportcoach banner