Aquasporten

In De Tweesprong kan je van maandag t/m vrijdag deelnemen aan onze gezellige en sportieve aquasporten. De Swimfit trainingen in de ochtend hebben een wat meer recreatief karakter. De Powerswim trainingen in de avond zijn nog iets uitdagender/sportiever en tijdens de aquabootcamp op vrijdag ga je grenzen verleggen! Bij alle activiteiten staan lekker bewegen (op het eigen niveau), vitaliteit en gezelligheid centraal. Voor Floatfit moet vooraf gereserveerd worden, aan alle andere aquasporten kan je deelnemen zonder reservering. Vooraf of na afloop nog iets met de andere deelnemers drinken in het Sportcafé?

Benieuwd wanneer je terecht kunt voor de aquasporten? Bekijk hier onze openingstijden.

Aquabootcamp

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om aan je conditie te werken en je spieren te versterken? Dan is Aquabootcamp iets voor jou! Deze energieke en uitdagende les is nieuw bij Zwembad De Tweesprong en wordt elke vrijdag gegeven van 10.30 tot 11.15 uur.

Lees verder 

Aqua Fit & Health

Fitter worden, afvallen, meer leren over gezonde voeding? Of heb je een blessure of (gewrichts)klachten waardoor je niet kunt sporten?

Dan is het lifestyleprogramma van Zwembad De Tweesprong en Hart4Health: Aqua Fit & Health echt iets voor jou!

Wij bieden een trainingsprogramma op maat, waarbij je 12 weken intensief wordt gecoacht. Je krijgt hulp bij het afvallen, op weg naar een gezonde lifestyle.

Aqua Fit & Health cursus bestaat uit:

  • 12 weken Powerswim Aqua Fit & Health, elke maandagavond van 20.30 – 21.15 uur in Zwembad De Tweesprong
  • 12 weken onbeperkt banenzwemmen in Zwembad De Tweesprong
  • 10 weken Fit & Food cursus op woensdagavond om 20.15 uur bij Hart4Health (Wegen, meten en individueel voedingsadvies)

Lees verder

Floatfit

Floatfit is een intensieve workout die plaatsvindt op het water. Het combineert elementen van yoga, pilates en High-Intensity Interval Training (HIIT) om een complete lichaams workout te bieden. Dankzij het drijvende plank op het water kun je op een leuke en effectieve manier aan je kracht, balans en flexibiliteit werken.

  • Woensdag – 19.45 – 20.15 uur

Voor deze les geldt een maximum aantal deelnemers (10). Reserveer je plek van te voren via: Onlineafspraken.nl – /booking/book

Lees verder 

Powerswim

Ben je op zoek naar een spetterende activiteit om fit en gezond te blijven? Kom aquasporten bij De Tweesprong. Op maandag wordt een Powerswim training gegeven:

  • Maandag – Powerswim Aqua Fit & Health

Lees verder

 

Swimfit

Swimfit is sporten in het water: een plezierige en gezonde workout. Door de weerstand van het water train je al je spieren en bouw je conditie op. Bovendien is zwemmen bij veel blessures dé manier om te werken aan je herstel. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt er van 11.00 tot 11.45 uur een Swimfit training gegeven:

  • Dinsdag – Swimfit Training
  • Woensdag – Swimfit Jogging
  • Donderdag – Swimfit Mix

Lees verder

Zwangerschapszwemmen

Iedere maandagavond van 19:30 tot 20.15 uur kunnen alle zwangere vrouwen bij ons terecht voor een speciaal moment zwangerschapszwemmen onder leiding van een deskundige instructrice. Drink na afloop van de les gezellig een kop koffie/thee in de horeca!

Lees verder

Zwemmen met kanker

Wanneer je kanker hebt(gehad) is zwemmen of kleine bewegingen in het water, onder begeleiding van een fysiotherapeut, een fijne manier om weer conditie op te bouwen en te ontspannen. Het zwembad van De Tweesprong is iedere dinsdag van 12.45 – 13.30 uur enkel toegankelijk voor mensen geconfronteerd met kanker.

Lees verder

Zwemmen met dementie

Bewegen is belangrijk voor iedereen, ook voor mensen met dementie. Een keer in de maand op vrijdag kunnen mensen (met een vermoeden van) dementie samen met hun begeleider/mantelzorger komen zwemmen.

Lees verder