Aquasporten

In De Tweesprong kunt u van maandag t/m donderdag deelnemen aan onze gezellige en sportieve aquasporten. De Swimfit trainingen in de ochtend hebben een wat meer recreatief karakter. De Powerswim trainingen in de avond zijn nog iets uitdagender/sportiever. Bij alle activiteiten staan lekker bewegen (op het eigen niveau), vitaliteit en gezelligheid centraal. Vooraf of na afloop nog iets met de andere deelnemers drinken in het Sportcafé?

Benieuwd wanneer u terecht kunt voor de aquasporten? Bekijk hier onze openingstijden.

 

Aqua Fit & Health

Wilt u fitter worden, afvallen, meer leren over gezonde voeding? Of heeft u een blessure of (gewrichts)klachten waardoor u niet kunt sporten?

Dan is het lifestyleprogramma van Zwembad De Tweesprong en Hart4Health: Aqua Fit & Health echt iets voor u.

Wij bieden u een trainingsprogramma op maat, waarbij u 12 weken intensief wordt gecoacht. U krijgt hulp bij het afvallen, op weg naar een gezonde lifestyle.

Aqua Fit & Health cursus bestaat uit:

  • 12 weken Powerswim Aqua Fit & Health, elke maandagavond van 20.15 – 21.00 uur in Zwembad De Tweesprong (vanaf april op maandagavond van 20.15- 21.00 uur)
  • 12 weken onbeperkt banenzwemmen in Zwembad De Tweesprong
  • 10 weken Fit & Food cursus op woensdagavond om 20.15 uur bij Hart4Health (Wegen, meten en individueel voedingsadvies)

Lees verder

 

Powerswim

Bent u op zoek naar een spetterende activiteit om fit en gezond te blijven? Kom aquasporten bij De Tweesprong. Op maandag en woensdag wordt een Powerswim training gegeven:

  • Maandag – Powerswim Aqua Fit & Health
  • Woensdag – Powerswim Mix

Lees verder

 

Swimfit

Swimfit is sporten in het water: een plezierige en gezonde workout. Door de weerstand van het water traint u al uw spieren en bouwt u conditie op. Bovendien is zwemmen bij veel blessures dé manier om te werken aan uw herstel. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt er van 11.00 tot 11.45 uur een Swimfit training gegeven:

  • Dinsdag – Swimfit Training
  • Woensdag – Swimfit Jogging
  • Donderdag – Swimfit Mix

Lees verder

Zwangerschapszwemmen

Iedere maandagavond van 19:30 tot 20.15 uur kunnen alle zwangere vrouwen bij ons terecht voor een speciaal moment zwangerschapszwemmen onder leiding van een deskundige instructrice. Drink na afloop van de les gezellig een kop koffie/thee in de horeca!

Lees verder

Zwemmen met kanker

Wanneer u kanker heeft (gehad) is zwemmen of kleine bewegingen in het water, onder begeleiding van een fysiotherapeut, een fijne manier om weer conditie op te bouwen en te ontspannen. Het zwembad van De Tweesprong is iedere dinsdag van 12.45 – 13.30 uur enkel toegankelijk voor mensen geconfronteerd met kanker.

Lees verder

Zwemmen met dementie

Bewegen is belangrijk voor iedereen, ook voor mensen met dementie. Een keer in de maand op vrijdag kunnen mensen (met een vermoeden van) dementie samen met hun begeleider/mantelzorger komen zwemmen.

Lees verder