Garantiecursus B en C

Garantiecursus B en C diploma

De B en C garantiecursus wordt gegeven op maandag en vrijdag van 16.00 – 17.30 uur. De cursus start in de week van 12 februari. In deze les zitten maximaal 12 leerlingen. Een les duurt 1,5 uur en is 1 x per week.

Voor deelnemers aan de cursus geldt een diplomagarantie. Je betaalt een eenmalig bedrag en hiervoor krijgt je kind zwemles tot het B en C-diploma wordt behaald. Het afzwemmen is tegelijkertijd met de reguliere zwemles.

Om in aanmerking te komen voor de diplomagarantie is een minimale deelname van 90% van de lessen op de afgesproken lesdag noodzakelijk. In de zomervakantie zijn 2 extra lessen geoorloofd om te missen.

 

Vaste zwemonderwijzer

De cursus wordt door een vaste zwemonderwijzer gegeven. Alleen bij ziekte, verlof en dergelijke worden de lessen door een andere zwemonderwijzer verzorgd.

 

Tarief garantiecursus B en C

De kosten voor deze cursus vind u op de tarievenpagina. Dit bedrag is inclusief de kosten voor het proefzwemmen B en het afzwemmen voor het B en C diploma. Ben je nieuw in De Tweesprong? Dan betaal je eenmalig extra inschrijfkosten. 

 

Aanmelden

Je kunt je kind opgeven als hij/zij het A diploma heeft behaald. De cursus start in de week van 12 februari.
Inschrijven kan bij de receptie: info@sportbedrijfkaagenbraassem.nl / 071 3313222
Nieuw in De Tweesprong? Dan betaal je naast de cursuskosten ook nog inschrijfgeld.

Inschrijven zwemles