Jeugdfonds

Steun via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten, ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur biedt deze kinderen de kans om toch aan sport deel te kunnen nemen.

In Kaag en Braassem is het ook mogelijk om gratis het zwemdiploma te halen in De Tweesprong. Deze regeling is mogelijk gemaakt door het Jeugdfonds Sport en Cultuur, De Driemaster, Sportbedrijf Kaag en Braassem, de Gemeente Kaag en Braassem, Stichting Lani en het Nico Straathoffonds.

Aanvragen kunt u indienen via een intermediair zoals sportcoaches, (gym-)docenten, jeugdhulpverleners, medewerkers van de Papierwinkel en het Centrum voor Jeugd en gezin. Ook binnen Sportbedrijf Kaag en Braassem hebben wij een intermediair die u kunt helpen met aanvragen. Klik hier voor de spelregels van het Jeugdfonds Sport en Cultuur Kaag en Braassem. Klik hier voor de algemene folder van Kaag en Braassem. Of bekijk de website van het Jeugdfonds Sport en Cultuur voor meer informatie.

Zorg en Zekerheid - Kinderen zwemmen (gratis en) met korting

Een tegemoetkoming in de kosten van Zorg en Zekerheid!

Bent u voor uw ziektekosten met een GeZZinspakket (AV-GeZZin) of AV-Totaal verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Dan kunt u maximaal € 50,- per kind van de kosten voor zwemlessen van Zorg en Zekerheid vergoed krijgen.