Het Spant

Spantzaal (sporthal)

De Spantzaal is een sporthal met tribune en is geschikt voor alle zaalsporten en wordt onder meer gebruikt voor zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, en gymnastiek. De sporthal wordt veel gebruikt door verenigingen, maar kan ook door particulieren gehuurd worden voor sportgebruik. Wilt u met een aantal vrienden of collega’s bijvoorbeeld een partijtje voetballen? In Het Spant is dat mogelijk!

De sporthal is natuurlijk in eerste instantie ingericht voor sport. Maar de Spantzaal is echter ook uitermate geschikt voor kinderpartijtjes, bedrijfsfeesten, rommelmarkten, concerten en beurzen. Lees verder over de mogelijkheden. 

De afmetingen van de sporthal zijn 44 x 24 meter. De vrije speelhoogte is 8 meter. De tribune heeft een zijaanzicht op de sportvloer en loopt over de lengtezijde van de sporthal.

Voor meer informatie over het huren van de sporthal of het maken van zaalreserveringen kunt u contact opnemen met de reservering@sportbedrijfkaagenbraassem.nl

Adresgegevens Het Spant
Larikslaan 20
2451 BV Leimuiden

Vijverzaal (gymzaal)

De gymzaal is geschikt voor zaalsporten en activiteiten die een kleiner vloeroppervlak nodig hebben. De zaal is onder andere geschikt voor: badminton, basketbal, voetbal voor de mini’s, gymnastiek en kinderpartijtjes.

De afmetingen van de sportzaal zijn 28 x 16 meter. De ruime tribune heeft een bovenaanzicht op de sportvloer en loopt over de hele lengte van de sportzaal. De sportzaal is gekoppeld aan een podium, zodat voor voorstellingen en concerten een prachtige theater- en concertzaal ontstaat.

Bibliotheekpunt

Het Spant heeft ook bibliotheekpunt. U kunt hier boeken, e-books, muziek, films en tijdschriften lenen. Op de website van Bibliotheek Rijn en Venen leest u meer over de verschillende abonnementen. Daarnaast is het bibliotheekpunt Het Spant ook een plek om te ontmoeten, te leren en talenten te ontwikkelen. Hiervoor hoeft u geen lid van de bibliotheek te zijn.

De bibliotheek is geopend op:

  • Dinsdag van 19.00 tot 20.30 uur
  • Woensdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.30 uur
  • Vrijdag van 14.00 tot 16.30 uur

 

Overige voorzieningen in Het Spant

Het Spant beschikt ook over een multifunctionele ruimte. Deze representatieve ruimte is ideaal voor vergaderingen, presentaties en kleine feesten. De huur van deze ruimte is inclusief tafels en stoelen, die we naar wens voor u klaarzetten. U kunt de ruimte ook als arrangement boeken met drankjes, hapjes en complete buffetten. Voor deze arrangementen kunnen totaalprijzen worden gemaakt.