Het Spant

Kaskade

De Meerkant

Zaalhuur

Sportbedrijf Kaag en Braassem is exploitant van De Tweesprong en Kaskade in Roelofarendsveen, Het Spant in Leimuiden en De Meerkant in Rijnsaterwoude.

U kunt bij ons terecht voor de huur van deze verschillende sporthallen en (sport)zalen. Alle locaties zijn vanzelfsprekend uitermate geschikt voor sportbeoefening. Daarnaast zijn de accommodaties ook beschikbaar voor andere doeleinden, zoals bedrijfsfeesten, informatie avonden, bijeenkomsten, rommelmarkten, concerten etc. Lees verder.

Aanvragen mogen gemaild worden naar reservering@sportbedrijfkaagenbraassem.nl

Sportcomplex De Tweesprong

Lucas van Leydenlaan 2
2371 RW  Roelofarendsveen

Sportcomplex De Tweesprong in Roelofarendsveen heeft een sporthal en een gymzaal.

De sporthal van De Tweesprong is geschikt voor alle zaalsporten en wordt onder meer gebruikt voor zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, basketbal, badminton en gymnastiek. De sporthal is verder uitermate geschikt voor kinderpartijtjes, bedrijfsfeesten, rommelmarkten, concerten en beurzen. Lees verder. 

De gymzaal is geschikt voor zaalsporten en activiteiten die een kleiner vloeroppervlak nodig hebben: badminton, basketbal, voetbal voor de mini’s, gymnastiek en kinderpartijtjes etc.

Lees verder over de mogelijkheden van De Tweesprong

 

Sportcomplex Het Spant

Larikslaan 20
2451 BV  Leimuiden

Het Spant in Leimuiden beschikt over een multifunctionele sporthal, sportzaal, een vergader/feestzaal en een (toneel) podium.

De Spantzaal is een sporthal met tribune en is geschikt voor alle zaalsporten en wordt onder meer gebruikt voor zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, badminton en gymnastiek. De sporthal is verder uitermate geschikt voor kinderpartijtjes, bedrijfsfeesten, rommelmarkten, concerten en beurzen. Lees verder. 

De sportzaal (vijverzaal) en het podium zijn aan elkaar gekoppeld, zodat voor voorstellingen en concerten een prachtige theater- en concertzaal ontstaat.

Lees verder over de mogelijkheden van Het Spant

 

Sportzaal kaskade

Schoolplein 5
2371 EK  Roelofarendsveen

Sportzaal Kaskade is een grote sportzaal die deel uitmaakt van de Brede school Kaskade te Roelofarendsveen. De sportzaal is geschikt als trainingsfaciliteit voor diverse sporten, gymnastiek en sportverenigingen.

Lees verder verder over de mogelijkheden van Kaskade

 

Sportzaal De Meerkant

Herenweg 153
2465 AG  Rijnsaterwoude

Sportzaal De Meerkant in Rijnsaterwoude is een functionele sportzaal die vooral wordt gebruikt voor gymnastiek en lokale (sport)activiteiten.

Lees verder over de mogelijkheden van De meerkant