Zaalhuur

Sportbedrijf Kaag en Braassem is exploitant van Sportcomplex De Tweesprong en Sportzaal Kaskade in Roelofarendsveen en Sportcomplex Het Spant in Leimuiden. Sporthal De Meerkant is gesloten per 9 juli 2022.

U kunt bij ons terecht voor de huur van deze verschillende sporthallen en (sport)zalen. Alle locaties zijn vanzelfsprekend uitermate geschikt voor sportbeoefening. Daarnaast zijn de accommodaties ook beschikbaar voor andere doeleinden, zoals bedrijfsfeesten, informatie avonden, bijeenkomsten, rommelmarkten, concerten etc. Lees verder.

Aanvragen mogen gemaild worden naar reservering@sportbedrijfkaagenbraassem.nl

Sportcomplex De Tweesprong

Lucas van Leydenlaan 2
2371 RW  Roelofarendsveen

Sportcomplex De Tweesprong in Roelofarendsveen heeft een sporthal en een gymzaal.

De sporthal van De Tweesprong is geschikt voor alle zaalsporten en wordt onder meer gebruikt voor zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, basketbal, badminton en gymnastiek. De sporthal is verder uitermate geschikt voor kinderpartijtjes, bedrijfsfeesten, rommelmarkten, concerten en beurzen. Lees verder. 

De gymzaal is geschikt voor zaalsporten en activiteiten die een kleiner vloeroppervlak nodig hebben: badminton, basketbal, voetbal voor de mini’s, gymnastiek en kinderpartijtjes etc.

Lees verder over de mogelijkheden van Sportcomplex De Tweesprong

 

Sportcomplex Het Spant

Larikslaan 20
2451 BV  Leimuiden

Het Spant in Leimuiden beschikt over een multifunctionele sporthal, sportzaal, een vergader/feestzaal en een (toneel) podium.

Sporthal Het Spant is een sporthal met tribune en is geschikt voor alle zaalsporten en wordt onder meer gebruikt voor zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, badminton en gymnastiek. De sporthal is verder uitermate geschikt voor kinderpartijtjes, bedrijfsfeesten, rommelmarkten, concerten en beurzen. Lees verder. 

Sportzaal Het Spant en het podium zijn aan elkaar gekoppeld, zodat voor voorstellingen en concerten een prachtige theater- en concertzaal ontstaat.

Lees verder over de mogelijkheden van Sportcomplex Het Spant

 

Sportzaal kaskade

Schoolplein 5
2371 EK  Roelofarendsveen

Sportzaal Kaskade is een grote sportzaal die deel uitmaakt van de Brede school Kaskade te Roelofarendsveen. De sportzaal is geschikt als trainingsfaciliteit voor diverse sporten, gymnastiek en sportverenigingen.

Lees verder verder over de mogelijkheden van Sportzaal Kaskade