Zwemmen met kanker

Zwemmen met kanker

Wanneer je kanker hebt (gehad) is zwemmen of kleine bewegingen in het water, onder begeleiding van een fysiotherapeut, een fijne manier om weer conditie op te bouwen en te ontspannen. In een beschermde omgeving kan er deelgenomen worden aan oefeningen en/of begeleidend zwemmen om weer op krachten te komen of te blijven. Na deze inspanning is er ruimte om te praten met lotgenoten onder het genot van een kopje koffie of thee onder begeleiding van een vrijwilliger van Adamas Inloophuis.

 

 

Tijden

Het zwembad van De Tweesprong is iedere dinsdag tussen 12.45 – 13.30 uur enkel toegankelijk voor mensen geconfronteerd met kanker. Margje Smit en Sharon Lubbers van Fysiotherapie Alkemade gaan in samenwerking met een instructrice van De Tweesprong de lessen verzorgen. Mocht je vragen hebben dan kan je hen bereiken op 071 331 3450.

 

Tarieven

De kosten zijn € 10,75  per keer. Dit is inclusief toegang voor de deelnemer en koffie/thee na afloop. Informeer bij uw ziektekostenverzekering of de kosten onder fysiotherapie (preventieve hydrotherapie) gedeclareerd kunnen worden, indien je aanvullend verzekerd bent.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via mail@adamas-inloophuis.nl of 0252 680 233.

 

Over het Adamas inloophuis

Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) geconfronteerd met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.000 bezoeken begeleiden.

 

Benieuwd naar onze openingstijden? Klik hier.