Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Kom recreatief zwemmen op vrijdagavond of zondag!
Vrijdagavond 18.30 – 20.30 uur: discozwemmen (voor jeugd t/m 15 jaar)
Zondag 10.00 – 14.00 uur: familieplons
Een kind zonder zwemdiploma moet 1 op 1 begeleid worden door een zwemvaardig volwassene in het water.

Vier je verjaardagsfeestje in het zwembad!

In het verwarmde recreatiebad stroom je door de waterversnelling en glij je van de lange glijbaan. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peuterbad met een kleine glijbaan. Tijdens het recreatief zwemmen is ook het wedstrijdbad beschikbaar. Daar liggen dan vaak grote speelobjecten in (bijvoorbeeld een octopus, een glijbaan en/of een loopmat). Ook zijn er allerlei andere speelmaterialen beschikbaar, zoals matten en banden.

Soms worden er tijdens het discozwemmen speciale themafeesten georganiseerd, zoals Halloween, Après-ski en Tropical. Houd onze website in de gaten om op de hoogte blijven van de nieuwste evenementen.

Benieuwd naar onze openingstijden? Klik hier.

 

School van de Week

Elke vrijdagavond zijn er 2 of 3 basisscholen uit de gemeente Kaag en Braassem School van de Week. Kinderen van die scholen kunnen op vertoon van hun School van de Week-kaartje komen zwemmen voor slechts € 3,20. Dit kaartje krijgt uw kind op school van de meester of juf. Geen school van de week? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om te komen zwemmen!

 

Eten & drinken bij het zwembad

Wie aan de rand van het zwembad wil uitrusten of liever toekijkt hoe anderen plezier beleven aan het zwembadbezoek, kan terecht op het zwemmersterras in de zwemzaal of in het sportcafé. Het sportcafé heeft direct zicht heeft op de zwemzaal. U kunt er terecht voor een heerlijke kop koffie, een drankje of een lekkere snack.