Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Iedere zondag bieden wij spetterend plezier voor het hele gezin met de Familieplons van 10.00 tot 14.00 uur. Op vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.15 uur is het tijd voor het wekelijkse discozwemmen. Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen spelen en plonzen! Tijdens de schoolvakanties kunt u zelfs dagelijks bij ons terecht.

In het verwarmde recreatiebad stroom je door de waterversnelling en glij je van de lange glijbaan. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peuterbad met een kleine glijbaan. Tijdens het recreatief zwemmen is ook het wedstrijdbad beschikbaar. Daar liggen dan vaak grote speelobjecten in (bijvoorbeeld een octopus, een glijbaan en/of een loopmat). Ook zijn er allerlei andere speelmaterialen beschikbaar, zoals matten en banden.

Soms worden er tijdens het discozwemmen speciale themafeesten georganiseerd, zoals Halloween, Après-ski en Tropical. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten om op de hoogte blijven van de nieuwste evenementen. Discozwemmen op vrijdagavond is bedoeld voor de jeugd tot en met 16 jaar. Kinderen die nog geen A-diploma hebben zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Benieuwd naar onze openingstijden? Klik hier.

 

School van de Week

Elke vrijdagavond zijn er 2 of 3 basisscholen uit de gemeente Kaag en Braassem School van de Week. Kinderen van die scholen kunnen op vertoon van hun School van de Week-kaartje komen zwemmen voor slechts € 3,20. Dit kaartje krijgt uw kind op school van de meester of juf. Is de school van uw kind geen ‘School van de Week’, maar wilt uw kind wel komen discozwemmen? Dan is hij/zij natuurlijk ook gewoon welkom! (in dat geval geldt het normale tarief)

 

Eten & drinken bij het zwembad

Wie aan de rand van het zwembad wil uitrusten of wie liever toekijkt hoe anderen plezier beleven aan het zwembadbezoek, kan terecht op het zwemmersterras in de zwemzaal of in het sportcafé. Het sportcafé heeft direct zicht heeft op de zwemzaal. U kunt er terecht voor een heerlijke kop koffie, een drankje of een lekkere snack.

 

Buitenzwembad

Het buitenbad is geopend bij zonnige weersomstandigheden en een aangename buiten- en watertemperatuur (beide minimaal 20 graden).

Bij het zwembassin (50 tot 90 cm diep) zijn 2 glijbanen en een peuterbad (15 tot 20 cm diep) aanwezig. Rond het zwembad zijn zonneterrassen met ligbedden, stoelen en parasols. Ook is er een grasveld waar u uw handdoek neerlegt en heerlijk kunt zonnen. Bij goed weer staat er op het veld een springkussen waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

Op onze Facebookpagina en op de website geven we aan op het buitenbad geopend is.

 

Vier je verjaardagsfeestje in het leukste zwembad van Kaag & Braassem

Het is altijd weer een uitdaging om een origineel partijtje te bedenken. Gelukkig is een partijtje in het zwembad gegarandeerd een succes. En het mooie is dat er verschillende mogelijkheden voor verschillende budgetten zijn. Wij maken van elk kinderfeestje een onvergetelijke dag.

Vriendjes en vriendinnetjes kunnen gezellig zwemmen en om u lekker alles uit handen te nemen kunnen wij ook voor het eten & drinken vooraf of na afloop zorgen. Alle kinderen kunnen in ons zwembad volop waterpret maken. Willen jullie het feestje in jullie ‘eigen’ zwembad vieren? Leuk! Dan kun je zelfs het complete zwembad afhuren. Bekijk hier alle mogelijkheden.