Garantiecursus A diploma

Garantiecursus A diploma: Snel en effectief leren zwemmen

Meld je kind nu aan voor de Garantiecursus A – start na de zomervakantie!

Wil je dat jouw kind snel en vlot leert zwemmen en binnen een kort tijdsbestek zijn/haar zwemdiploma behaalt? Ontdek onze garantiecursus, speciaal ontworpen om kinderen binnen 5 maanden het felbegeerde zwemdiploma te laten halen.

Deze intensieve cursus duurt circa 23 weken en wordt op verschillende dagen gegeven. Kinderen zwemmen wekelijks gedurende 2 uur achter elkaar, waarbij we natuurlijk rekening houden met hun concentratie. Onze speelse lesaanpak zorgt ervoor dat de focus behouden blijft. Tijdens de les krijgen de kinderen ook een pauze met wat te eten en te drinken.

Leeftijd en toelating

De cursus is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. Voordat je kind wordt toegelaten, wordt er een praktijktoets afgenomen om te bepalen of je kind in aanmerking komt om deel te nemen aan de cursus.

Diplomagarantie

Deelnemers aan de cursus genieten van een diplomagarantie. Mits ze minimaal 90% van de lessen bijwonen, garanderen we dat ze aan het einde van de cursus klaar zijn om af te zwemmen. Mocht dit niet het geval zijn, dan bieden we gratis extra zwemlessen aan tot het A-diploma behaald is.

Persoonlijke zwemonderwijzer

Elke les wordt verzorgd door een vaste zwemonderwijzer, wat zorgt voor continuïteit en vertrouwdheid voor de kinderen.
Alleen bij ziekte of verlof  worden de lessen door een andere zwemonderwijzer gegeven.

Tarief en inschrijving

Het tarief voor de garantiecursus, inclusief inschrijfgeld, diplomakosten en andere voordelen, vind je op onze tarievenpagina.
Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar info@sportbedrijfkaagenbraassem.nl. De beschikbaarheid voor deze populaire cursus is beperkt, dus meld je kind ruim van tevoren aan om teleurstelling te voorkomen.

Ontdek hoe jouw kind snel en met plezier zijn/haar zwemdiploma kan behalen met onze garantiecursus. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Inschrijven zwemles