Sporthal de Tweesprong

Sporthal De Tweesprong inclusief tribune is geschikt voor alle zaalsporten en wordt onder meer gebruikt voor zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, basketbal, badminton en gymnastiek. De sporthal wordt veel gebruikt door verenigingen, maar kan ook door particulieren gehuurd worden voor sportgebruik. Wilt u met een aantal vrienden of collega’s dus een partijtje voetballen of basketballen? In De Tweesprong is dat mogelijk!

De sporthal is natuurlijk in eerste instantie ingericht voor sport. Maar de sporthal is echter ook uitermate geschikt voor kinderpartijtjes, bedrijfsfeesten, rommelmarkten, concerten en beurzen. Lees verder over de mogelijkheden. 

De afmetingen van de sporthal zijn 45 x 28 meter. De vrije speelhoogte is 7 meter. De zeer ruime tribune heeft een bovenaanzicht op de sportvloer en loopt over de hele lengte van de sporthal. De sporthal is met scheidingswanden in 3 compartimenten te verdelen.

Bij evenementen ligt het aantal toegestane personen op 1.300. Er is plek voor 1.000 personen op de (sport)vloer en 300 personen op de tribune.

Eenmalig de zaal huren? Reserveer gemakkelijk online via onze webshop.
Andere aanvragen kunt u sturen naar reservering@sportbedrijfkaagenbraassem.nl

Adresgegevens De Tweesprong
Lucas van Leydenlaan 2
2371 RW Roelofarendsveen

Gymzaal De Tweesprong

De gymzaal is geschikt voor zaalsporten en activiteiten die een kleiner vloeroppervlak nodig hebben. De zaal is onder andere geschikt voor: badminton, basketbal, voetbal voor de mini’s, gymnastiek en kinderpartijtjes.

De afmetingen van de sportzaal zijn 21 x 12 meter. De vrije speelhoogte is 5,5 meter

 

Overige voorzieningen in De Tweesprong

Sportcomplex De Tweesprong beschikt naast de sporthal en de sportzaal over een tennishal, squashbanen, een zwembad, een gezellig sportcafé en een multifunctionele ruimte. Deze representatieve ruimte is ideaal voor vergaderingen, presentaties en kleine feesten. De huur van deze ruimte is inclusief tafels en stoelen, die conform uw wensen worden neergezet. U kunt de multifunctionele ruimte ook als arrangement boeken met drankjes, hapjes en complete buffetten. Voor deze arrangementen kunnen totaalprijzen worden gemaakt.

 

Springkussen huren

Organiseert u een feestje of evenement en wilt u een springkussen huren? Kinderen vinden het geweldig om uit hun dak te gaan met springen op het springkussen. Het springkussen is dagelijks te huur en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Huren is mogelijk vanaf € 100,00 voor 1 dag, voor 2 dagen betaalt u € 175,00. De borg voor het springkussen is € 50,00 en krijgt u terug aan het einde van de huurperiode als er geen schade aan het springkussen is geconstateerd. Reserveer het springkussen bij de receptie.