Tennis • Squash • SoccerSquash

Tennis

Voor alle tennisfanaten in en rond Kaag & Braassem beschikt De Tweesprong over 4 luxe indoor tennisbanen. De tennisbanen zijn overdag en ’s avonds beschikbaar van 07.30 uur tot 23.00 uur. Zo kunt u het hele jaar door warm en droog blijven tennissen. De banen zijn voorzien van tennistapijt. Deze ondergrond is zachter dan hardcourt, waardoor er minder kans is op blessures en u comfortabel kunt tennissen. Wij zouden het erg op prijs stellen als u geen buitenschoenen draagt of schoenen met een zwarte zool. Uiteraard kunt u gezellig na afloop de tennismatch bespreken in het Sportcafé onder een genot van een hapje en een drankje. Vanuit het sportcafé heeft u direct zicht op de tennisbanen.

 

Tennisbaan huren

U kunt de tennisbanen voor een geheel seizoen (op contractbasis) en ‘los’ per uur huren. De tennisbanen zijn ook beschikbaar voor tennistrainingen, tenniscompetities, toernooien, bedrijfs- of familie-uitjes, congressen e.d. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij denken graag met u mee!

 

Wintercompetitie en tennisles

Op de zaterdagen kunt u deelnemen aan de wintercompetitie. En rond kerst en nieuwjaar vindt het traditionele Oliebollentoernooi plaats. Beide georganiseerd door Time Off. In het winterseizoen kunt u voor tennisles in De Tweesprong terecht bij PN Tennis

Tennishal - tennisbaan - De Tweesprong voor tennis & squash
Tennishal - tennisbaan - De Tweesprong voor tennis & squash
Squashbaan - De Tweesprong voor tennis & squash

Squash

Ongeacht het spelniveau kunt u met squash snel uw conditie verbeteren. Het is een plezierige manier om fit te blijven en om je goed te voelen. Alle fysieke aspecten worden aangesproken: snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen.

De Tweesprong beschikt over 2 squashbanen. Wilt u een baan huren? U kunt bij ons overdag en ’s avonds terecht en u huurt een losse squashbaan wanneer u dat wilt. Wilt u liever op een vaste dag en een vast tijdstip squashen? Vraag dan een contractbaan aan. Dat is nog voordeliger ook!

SoccerSquash

SoccerSquash is een mooie mix van voetbal en squash. Het wordt gespeeld met een speciale bal op een standaard squashbaan.

Bij SoccerSquash mag de bal maximaal 1 keer stuiteren en mag u de bal maximaal 3 keer raken. De hoge frequentie waarmee de bal uit verschillende hoeken wordt teruggespeeld, maakt van deze sport een unieke techniektraining. Met een paar trainingen worden de balaanname, balbehandeling en traptechniek aanzienlijk verbeterd.

Leuk als aanvulling op de wekelijkse voetbaltraining, maar ook als personeelsuitje of om gewoon eens iets nieuws uit te proberen!

Soccersquash - De Tweesprong - tennis squash soccersquash