Powerswim

Powerswim

Bent u op zoek naar een spetterende activiteit om fit en gezond te blijven? Kom aquasporten bij De Tweesprong. Op maandag en dinsdag wordt er een andere Powerswim training gegeven, zodat er altijd wel een geschikt moment voor u bij zit. Hieronder vertellen we u wat meer over de verschillende Powerswim trainingen.

Powerswim Mix – maandag van 20.30 – 21.15 uur

Powerswim Mix is een gevarieerde workout waarbij oefeningen uit het programma van aquarobics en aquajoggen gecombineerd worden. Powerswim Mix op maandag is een ideale training om af te slanken, uw spieren te verstevigen, uw figuur en conditie te verbeteren en/of om u fitter te voelen.

We gebruiken drijfmiddelen en andere hulpmiddelen om de waterweerstand optimaal te gebruiken. De oefeningen in het programma zijn zo samengesteld, dat u op uw eigen niveau kunt meedoen.

Powerswim Aqua Fit & Health – dinsdag van 20.30 – 21.15 uur

Powerswim Aqua Fit & Health is een onderdeel van een leefstijlprogramma, waarbij Sportbedrijf Kaag en Braassem samenwerkt met Hart4Health. Klik hier voor meer informatie over het programma. Deze training is een gevarieerde workout waarbij oefeningen uit verschillende programma’s gecombineerd worden. Deze les is ook te bezoeken als u niet het Aqua Fit en Health-programma volgt.

Benieuwd naar onze openingstijden? Klik hier.