Powerswim

Powerswim

Bent u op zoek naar een spetterende activiteit om fit en gezond te blijven? Kom aquasporten bij De Tweesprong. Op maandag, dinsdag en woensdagavond wordt er een andere Powerswim training gegeven, zodat er altijd wel een geschikt moment voor u bij zit. Hieronder vertellen we u wat meer over de verschillende Powerswim trainingen.

 

Powerswim Mix – maandag van 20.30 – 21.15 uur

Powerswim Mix is een gevarieerde workout waarbij oefeningen uit het programma van aquarobics en aquajoggen gecombineerd worden. Powerswim Mix op maandag is een ideale training om af te slanken, uw spieren te verstevigen, uw figuur en conditie te verbeteren en/of om u fitter te voelen.

We gebruiken drijfmiddelen en andere hulpmiddelen om de waterweerstand optimaal te gebruiken. De oefeningen in het programma zijn zo samengesteld, dat u op uw eigen niveau kunt meedoen.

 

Powerswim Aqua Line – dinsdag van 20.30 – 21.15 uur

Powerswim Aqua Line is een onderdeel van een leefstijlprogramma, waarbij Sportbedrijf Kaag en Braassem samenwerkt met voedingsdeskundige Bernadette van Deli Line. Klik hier voor meer informatie over het programma. Deze training is een gevarieerde workout waarbij oefeningen uit verschillende programma’s gecombineerd worden. Deze les is ook te bezoeken als u niet het Aqua Line-programma volgt.