Swimfit

Swimfit

Sporten in ons zwembad is een heerlijke manier om fit en gezond te blijven. U maakt hierbij gebruik van de natuurlijke weerstand van het water. Ontdek de Swimfit trainingen van De Tweesprong!

 

Swimfit Training – dinsdag van 11.00 tot 11.45 uur

Uw conditie op peil houden en verbeteren doet u met Swimfit Training! Bij deze training zwemt u banen onder instructie van een gekwalificeerde instructeur. Op een afwisselende en plezierige manier wordt er gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Naast conditiezwemmen wordt er aandacht besteed aan verbetering van de zwemslagen en worden nieuwe zwemslagen aangeleerd.

 

Swimfit Jogging – woensdag van 11.00 tot 11.45 uur

Bij Swimfit jogging maakt u gebruik van een wetbelt. Deze wetbelt helpt u te blijven drijven gedurende de verschillende ‘loopoefeningen’. De oefeningen verbeteren uw conditie en helpen u om een strakker figuur en een vitaler gevoel te krijgen. Swimfit Jogging kan voor veel mensen een ondersteuning zijn bij het revalideren van een blessure.

 

Swimfit Mix – donderdag van 11.00 tot 11.45 uur

Swimfit Mix is een gevarieerde workout waarbij oefeningen uit het programma van aquarobics en aquajoggen gecombineerd worden. Het is een afwisselende training door het gebruik van uiteenlopende drijf- en hulpmiddelen, die worden gebruikt om de waterweerstand optimaal te gebruiken. De oefeningen in het programma zijn zodanig samengesteld, dat iedereen op het eigen niveau kan meedoen. Swimfit Mix is ideaal om uw spieren te verstevigen, conditie te verbeteren en om u fitter te voelen.

Benieuwd naar onze openingstijden? Klik hier.