Duikfeest

Vier een duikfeest in Zwembad De Tweesprong

Tijdens het duikfeest leren kinderen kennis maken met de prachtige wereld van het duiken. Het duikfeest is onder begeleiding van een instructeur van Duikschool DiveInC. Duikschool DiveInC is gevestigd in Sassenheim en en biedt kwaliteit in duiken en in het leren van duiken. ‘Duiken in je eigen tempo’ is het motto van de duikschool. Het duikfeest duurt in totaal 2 uur en wordt in overleg aangeboden op zaterdag tussen 13:15 en 15:15 uur. Het duikfeest start met een introductie over duiken in het algemeen, een stukje theorie en de materialen die je gebruikt bij het duiken. Hierna gaan de kinderen het water in en proberen zij het duiken zelf uit onder professionele begeleiding van Duikschool DiveInC. Aan het einde ontvangen alle kinderen een diploma en een sleutelhanger. Daarnaast worden er tijdens het feestje foto’s gemaakt, welke de ouders later toegestuurd krijgen. De ouders mogen mee de zwemzaal in om te kijken. Het duikfeest is een unieke beleving voor kinderen met minimaal het B-diploma en vanaf 8 jaar oud.

Kosten voor het duikfeest zijn € 35,00 p.p, met een minimum van 8 deelnemers (of bij minder deelnemers voor het tarief van 8 deelnemers).

Duiken is cool als je het kunt! Kom jij het met je vrienden en vriendinnen uitproberen tijdens een duikfeestje? Wie weet wil je daarna wel aansluiten bij scuba4kidz van Duikschool DiveInC!

Je kunt een duikfeest aanvragen door het aanvraagformulier hieronder te downloaden en te sturen naar info@sportbedrijfkaagenbraassem.nl.

Klik hier voor het aanvraagformulier kinderfeest zwembad

Benieuwd naar onze andere mogelijkheden voor kinderfeestjes? Klik hier.

Horeca-arrangement

Bij alle kinderfeestjes is er de mogelijkheid om een horeca-arrangement bij te boeken. Bij het horeca-arrangement is eten en drinken inbegrepen. De kinderen zitten aan een eigen gedekte tafel. U kunt kiezen uit twee menu’s. (Desgewenst kunnen kinderen een verschillende keuze maken.)
Menu A bestaat uit twee lekkere (gezonde) broodjes, onbeperkt limonade, een ijsje en een snoepje.
Menu B bestaat uit patat, een snack (kroket, frikandel, kipnuggets of een kaassoufflé), onbeperkt limonade, een ijsje en snoepje.

Tarieven

Duikfeest *€ 35,00 p.p.
Horeca- arrangement *€ 9,05 p.p.

* Tarieven voor 2022. Deze kunnen jaarlijks wijzigen.

Sportcoach banner