Snorkelfeest

Vier een snorkelfeest in Zwembad De Tweesprong!

Leer snorkelen samen met je vrienden en vriendinnetjes! Voor iedereen met minimaal het A-diploma is er het snorkelfeest! Het feestje start met een korte introductie over het juist zwemmen met vinnen en maskers. Je leert daarna een circuit snorkelen en iets opduiken. Het gebruik van snorkels, maskers en vinnen is inclusief. Het feestje duurt 45 minuten en is in overleg te boeken op zaterdagmiddag van 13:15 tot 14:00 uur. De kinderen ontvangen aan het einde allemaal een snorkeldiploma! Voor het feestje kun je minimaal 5 vrienden of vriendinnen uitnodigen, want dit feestje kan geboekt worden vanaf  6 deelnemers (of voor het minimale tarief van 6 deelnemers).
Kosten voor het snorkelfeest zijn €18,55 per persoon.

U kunt een kinderfeestje aanvragen door het aanvraagformulier hieronder te downloaden en te sturen naar info@sportbedrijfkaagenbraassem.nl.

Klik hier voor het aanvraagformulier kinderfeest zwembad

Benieuwd naar onze andere mogelijkheden voor kinderfeestjes? Klik hier.

Horeca-arrangement

Bij alle kinderfeestjes is er de mogelijkheid om een horeca-arrangement bij te boeken. Bij het horeca-arrangement is eten en drinken inbegrepen. De kinderen zitten aan een eigen gedekte tafel. U kunt kiezen uit twee menu’s. (Desgewenst kunnen kinderen een verschillende keuze maken.)
Menu A bestaat uit twee lekkere (gezonde) broodjes, onbeperkt limonade, een ijsje en een snoepje.
Menu B bestaat uit patat, een snack (kroket, frikandel, kipnuggets of een kaassoufflé), onbeperkt limonade, een ijsje en snoepje.

Tarieven

Snorkelfeest  *€ 18,55 p.p.
Horeca- arrangement * € 9,05 p.p.

* Tarieven voor 2023. Deze kunnen jaarlijks wijzigen.

Sportcoach banner